Precis som till våra fönster och ytterdörrar kan du skräddarsy och anpassa dina garageportar efter behov och önskemål. Våra garageportar finns i två olika profiler, L- och M-profil. Skillnaden mellan dem är helt enkelt storleken på sektionerna i garageporten, L-profilen har högre sektioner och M-profilen har lägre. Dessutom kan välja mellan olika ytor samt sex olika exklusiva färger, läs mer om våra garageportar.

 

 

Som vanligt med Mockfjärds ingår montage i mästarklass, vi hjälper dig genom hela bytet, från måttagning till färdig monterad garageport.

“Vi har sett en stor efterfrågan efter att byta garageport i samband med byte av fönster och dörrar. Vi är därför mycket glada över att kunna erbjuda garageportar som lever upp till våra förväntningar – att de ska vara utvecklade och designade för att passa i våra nordiska väderförhållanden och klara hårt ställda klimat- och miljökrav.” säger Mockfjärds VD Mattias Andersson.

Takskjutportar är den mest populära modellen av garageportar. Det tack vare den mycket goda isoleringen och höga säkerheten både vad det gäller klämrisk och skydd mot inbrott. Takskjutporten öppnas vertikalt och skjuts in under innertaket, vilket sparar plats både i garaget och på uppfarten. Våra takskjutportar kan monteras i alla garageöppningar och ger upp till 14 centimeter mer bredd än vipportar. Dessutom är de optimalt utrustade med permanent elastisk och väderbeständig tätning. Läs mer om våra garageportar.

Enkelt, tryggt och snyggt som vanligt med Mockfjärds!

 

För att hålla våra höga kvalitet gällande både produkter och montage genomför alla våra montörer en gedigen utbildning, för våra kunder är det är lika smidigt och enkelt att byta garageportar som fönster eller ytterdörr.