Dörren ut till altanen, balkongen eller trädäcket blir allt viktigare. Kanske inte så konstigt då vi tillbringar allt mer tid i trädgården och på uteplatsen.

Vi har flera olika altandörrar och balkongdörrar som är designade för att passa ihop med våra fönsterserier. Altandörrar finns i såväl utåtgående som inåtgående varianter, med 3-glas isolerruta eller i kopplat utförande. Här kan du läsa och titta mer på vårt sortiment, och om du har du frågor – boka ett kostnadsfritt hembesök så hjälper Din fönstermästare  gärna dig!

Kom närmare din trädgård

Gemensamt för alla altandörrar är vacker design in i minsta detalj och att dörrarna står för god ljudreduktion och värmeisolering. Flera av altandörrarna finns både som enkeldörr och pardörr och kan även beställas helglasade. Vi erbjuder dessutom en hel del tillbehör, till exempel lås, spröjs, persienner och myggdörrar. Allt för att du ska få en fönsterdörr som passar perfekt i just ditt hus.

Som alltid monterat och klart

Montage i mästarklass ingår som alltid när du väljer Mockfjärds. Tillsammans med Din fönstermästare tar ni fram den altandörr som passar just dig och dina behov. Resten sköter vi – tillverkning, montering och slutkontroll. Självklart får du ett fast pris av Din fönstermästare att ta ställning till innan beställningen görs.

Skräddarsy din altandörr

Våra altandörrar finns i samma serier som våra fönster. Utifrån serierna kan du sedan anpassa kombinationen efter tycke, smak och behov. Vi har altandörrar både som enkel- och pardörrar och vi kan även komplettera med löstagbara spröjs. Du kan beställa altandörrar i helglas. Vår serie Epok finns för dig som vill ha en gammaldags stil, kanske med kittade spröjs, utan att gå miste om alla fördelar som moderna altandörrar har. Den  är utformad för att passa ihop med våra kopplade kulturfönster och du kan få vackra profiler på både dörrblad och karm samt en spegel i bröstningen.

Ett utmärkt tillfälle att byta altandörr

Om du går i tankar att byta fönster är det ett utmärkt tillfälle att även se över altan- och balkongdörrar till ditt hus. Förutom att samordna en beställning och få en bättre pris så får du fönster och altandörrar som matchar varandra och förstärker husets utseende. Andra fördelar är självklart enbart en samordnad monteringsperiod och bättre värmeisolering. Med vår höga kvalitet får du dessutom en altandörr som kräver minimalt med underhåll och som håller för generationer.

Anpassade för nordisk arkitektur

Våra serier är designade och tillverkade för att passa vår nordiska arkitektur och varierande klimat. Vår Ultimatserie är utrustad med utsida av aluminium, ett integrerat väderskydd som garanterar längre livslängd och minimalt underhåll. All tillverkning sker i Sverige med virke från svenska skogar. Allt virke är certifierat och kommer från hållbart skogsbruk som bedrivs med hänsyn till människor och miljö. Dörrar som står pall för framtidens krav med andra ord.