Inåtgående fönster

Ett inåtgående fönster som passar överallt. Mockfjärds Continental är utvecklat för att passa såväl egna hem som större fastigheter. En för många viktig fördel med inåtgående fönster är att man kan stå inomhus och putsa både in- och utsida.

Continentalserien innehåller sido- och underhängda fönster med vacker och praktiskt design som är utvecklade både för egna hem och större fastigheter. Continentalfönster passar bra på våningsplan där det annars är svårt att nå fönstrets utsida. Välj mellan kopplade 3-glasfönster (2+1) som kan ha persienner mellan glasen och fönster med 3-glas isolerruta i en båge.

Våra inåtgående fönster kan dessutom utrustas med Kipp-Dreh-beslag som innebär att fönstret kan öppnas i överkant när du ska vädra – praktiskt och säkert. Continental är ett gediget träfönster som vi också försett med en utsida av EverCoat ® för att minimera underhållet.

Continental standardfönster

Continental Standard är ett sidohängt, inåtgående fönster (3-glas) med isolerruta som endast behöver tvättas på två sidor. Utsidan av fönstret utrustad med Evercoat i aluminium. Läs mer


Continental kopplat fönster

Continental kopplad är ett sidohängt, inåtgående kopplat fönster (2+1glas) med möjlighet till solskydd mellan glasen. Utsidan av fönstret utrustad med Evercoat i aluminium. Läs mer


Det går att skräddarsy lösningar för just ditt hus och efter dina önskemål. Du kan välja bland olika funktioner till de fönster du ska ha, beroende på vilken sida av huset och vart på fasaden som fönstret sitter. Möjligheterna och kombinationerna är oändliga. Continentalfönstren tillverkas i olika versioner med en eller flera bågar i samma karm.