Takfönster

Takfönster ökar trivseln i ditt hus ytterligare. Våra lösningar ser till att du får den bästa kombinationen av dagsljus, frisk luft och utsikt – självklart utan att kompromissa med inomhusklimatet.

Om du vill ge ditt hem extra solljus så är takfönster den effektivaste lösningen. Våra takfönster levereras från Velux och deras sortiment stämmer väl överens med Mockfjärds filosofi; snyggt, slitstarkt och med minimalt underhåll. Beroende på ditt hus geografiska läge och de krav du har väljer du mellan två modeller, där båda två är pålitliga men där vårt TripleProtectfönster bland annat har extra bra värmeisolering. 

Mockfjärds takfönster levereras av Velux som är den marknadsledande leverantören av takfönster i Sverige.

Vi erbjuder två modeller:

  • Mockfjärds Takfönster Velux GGU 0070.
  • Mockfjärds Takfönster TripleProtect  Velux GGU 00 86.
  • Mockfjärds Takfönster TripleProtect  Velux GPU 00 86.

CE-märkta för produktstandard och funktionsegenskaperSuperWarm® är ett tillval som gör fönsterserien än mer energieffektiv

Insida finns i följande färg

  • Vit Everfinish RAL 9003

Utsida finns i följande färg

  • Grå Aluminium RAL 7043

Klarglas för fönster

Klar

Levereras med klarglas

Teknisk specifikation

Mockfjärds takfönster Velux GGU 00 70

Det här är vår storsäljare som med sin unika griplist gör fönstret mycket enkelt att manövrera. Vit Everfinish* invändigt och grå aluminiumbeklädnad utvändigt, 2-glas isolerruta med energiglas invändigt och härdat glas utvändigt ger ett U-värde på 1,3. Observera att detta fönster ej är lämpligt där snö kan ligga kvar på taket under längre perioder. För dessa förhållanden, se vårt fönster med SuperWarm. 

Takfönster SuperWarm Velux GGU 00 86

Samma smarta egenskaper som vårt andra fönster men med extra isolering vilket gör att det klarar snö och is bättre. Pivåhängt takfönster med vit Everfinish invändigt och grå aluminiumbeklädnad utvändigt, 3-glas isolerruta med laminerat energiglas invändigt, utvändigt smutsavvisande och kondensreducerande härdat glas ger ett U-värde på 1,0.

Takfönster SuperWarm Velux GPU 00 86

VELUX topphängda takfönster manövreras med ett handtag nertill och öppnas utåt och uppåt.

Samma smarta egenskaper som våra andra takfönster. Topphängt takfönster med vit Everfinish invändigt och grå aluminiumbeklädnad utvändigt, 3-glas isolerruta med laminerat energiglas invändigt, beläggning för anti dagg och smutsavvisning.

*) Everfinish är en träkärna omsluten av ett vattentätt polyuretanhölje som gör det extra lämpligt för utrymmen med hög luftfuktighet såsom badrum och kök. Kulör: RAL 9003