I vårt sortiment från VELFAC finns altandörrar i serierna VELFAC 200 och VELFAC Classic. Din nya dörr kan alltså ingå i ett naturligt samspel med fönstren. Alla altandörrar blir måttbeställda, precis som fönstren, vilket gör att du kan välja om du vill ha en enkeldörr eller, om du har utrymme, en dubbel altandörr.

Öppna upp din bostad för utelivet med sköna altandörrar. Du får flera möjligheter att välja den altandörr som passar färgen och stilen på ditt hus och de övriga fönstren och dörrarna bäst. Med altandörrar från VELFAC gör du ett hållbart och långsiktigt val då produkterna har en design som håller, hög kvalitet och är tillverkade med certifierat virke.

VELFAC 200 – ett modernt och minimalistiskt uttryck

Altandörrar i denna serie är tillverkade i trä och aluminium vilket gör att de kräver minimalt med underhåll. De har glaslist på insidan för ett ökat inbrottsskydd och självklart är de energioptimerade för att ge dig lägre uppvärmningskostnader. De 54 mm smala bågprofilerna och indragna fogen ger altandörrarna ett modernt och minimalistiskt uttryck, där bågen nästan svävar i fasaden.

VELFAC Classic – energioptimerade altandörrar i äldre design

Altandörrar i denna serie är optimala för energirenovering i autentisk design. Här förenas moderna krav på isoleringsförmåga med ursprungliga kvaliteter i fönster, som de såg ut för 200 år sedan. Välj om du vill ha karm och båge helt i trä, eller i trä med så gott som underhållsfri aluminium på utsidan.

Kompletta byten av altandörrar och fönster med specialutbildade montörer

Både Mockfjärds och VELFAC ingår i koncernen Dovista. Tack vare det kan Mockfjärds erbjuda kompletta byten av fönster och altandörrar med produkter från VELFAC. De utförs av montörer som är specialutbildade för dessa uppdrag.