Aktuell kampanj:

Kampanj

Just nu: Montagekampanj hos Sveriges ledande fönsterbytare!

Varje år levererar vi på Mockfjärds över 60 000 fönsterbyten till villaägare i hela Sverige. Hos oss ingår alltid både fönster och montage i världsklass och just nu ingår dessutom en rabatt som motsvarar halva din montagekostnad*. För att inte påverka ditt ROT-avdrag på 30% lämnar vi vår rabatt på materialkostnaden. Kampanjen gäller fram till 11 mars.

Ta del av kampanjen, boka ett kostnadsfritt hembesök!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att tillsammans komma överens om en tid som passar för ett hembesök. Det går också bra att ringa direkt på nr 020-43 00 00. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

* Vår rabatt lämnas på materialet. Kampanjen gäller vid köp av minst fyra öppningsbara fönster med montage och kan endast nyttjas av privatpersoner. Kampanjen gäller ej takfönster.

Ta del av kampanjen - boka ett kostnadsfritt hembesök här:

Förnamn*

Efternamn*

Gatuadress*

Postnummer*

Ort*

Telefonnummer*

Ev kampanjkod


Övrig information

Fält markerade med * är obligatoriska

Finansiering av fönsterbyte

Finansiering

Naturligtvis kan vi hjälpa dig med finansiering av ditt fönsterbyte. I samarbete med Ecster kan vi erbjuda dig Mockfjärdslånet!

Så går det till

Så går det till

Vi på Mockfjärds hjälper er med hela processen från val av fönster till montering. Här kan du lära dig mer om hur det går till att byta fönster med oss.