Om du ska byta fönster och väljer Mockfjärds kan du vara säker på att alla våra fönster är tillverkade av trä i allra högsta kvalitet. Virket kommer från skogarna där träden växer med rätt förutsättningar för att kvaliteten ska bli allra bäst. Det ger träet de kvaliteter som krävs för att hålla länge i vårt klimat.

Alla våra grundmodeller anpassas efter både utseende och dina önskemål gällande funktioner.

Aluminiumbeklädda fönster

Serien Mockfjärds Ultimat är Svanenmärkta och ett av våra kunders populäraste val. Dessa snygga träfönster och altandörrar är utrustade med ett utvändigt väderskydd av aluminium. Det gör dem mycket hållbara och så gott som underhållsfria. Fönstren finns med flera öppningsfunktioner, olika kulörer och kan fås med spröjs för att passa väl in i alla hus.

Läs mer →

Måttanpassade träfönster med energiglas

Den nya generationens träfönster föddes med Mockfjärds Prima. Svanenmärkta och vackra fönster. De finns som vridfönster, fasta fönster samt sido- och överhängda fönster. De vita modellerna är förstärkta med aluminium på de mest väderutsatta delarna.

Läs mer →

Högkvalitativa fönster i allmogestil

Våra klassiska fönster är utvecklade och designade särskilt för dig som vill ha fönster med allmogeprofilerad karm och båge utan att gå miste om fördelarna som nytillverkade, moderna fönster har. Hos oss kan du välja mellan tre olika serier med fönster i allmogestil.

Läs mer →

Inåtgående fönster – Perfekt för lägenheter och övervåningar

Mockfjärds Continental är utvecklat för att passa såväl egna hem som större fastigheter. Vi tillverkar fönstren av svensk furu, och förser utsidan med aluminium för att minimera underhållet. Våra Continental-fönster öppnas inåt vilket betyder att man kan stå inomhus och putsa både in- och utsida, en stor fördel inte minst på våningsplan högre upp.

Läs mer →

VELFAC fönster – eleganta fönster med smala profiler

Fönster från VELFAC kännetecknas av smala profiler som ger ditt hem ett elegant utseende och släpper in mer ljus. Dessa exklusiva fönster har allt – vacker och tidlös design och det bästa du kan önska dig gällande energieffektivitet, funktioner och tillbehör.

Läs mer →

Velux takfönster – Snyggt, slitstarkt och minimalt underhåll

Takfönster är ett sätt att ytterligare öka trivseln i ditt hus. Våra lösningar ser till att du får den bästa kombinationen av dagsljus, frisk luft och utsikt – självklart utan att kompromissa med inomhusklimatet.

Läs mer →