Vilket fönster du än väljer kan du vara säker på att det är tillverkat av trä av allra högsta kvalitet. Virket kommer från skogarna där träden växer med rätt förutsättningar för att kvaliteten ska bli allra bäst. Det ger träet de kvaliteter som krävs för att hålla länge i vårt klimat. Alla våra grundmodeller anpassas efter både utseende och dina önskemål gällande funktioner.

Vi rekommenderar topphängda takfönster om du måste eller vill placera dina fönster till exempel i samband med en hög stödbensvägg. Handtaget på det topphängda takfönstret sitter i underkant av fönstret, men fönstret går även att öppna i 180 grader för att kunna putsas på utsidan.

Aluminiumfönster – utrustad med ett integrerat väderskydd

Mockfjärds Ultimat är en fönsterserie utrustad med ett integrerat väderskydd av aluminium som gör fönstren mycket hållbara. Välj mellan fasta fönster eller tre olika öppningsfunktioner; sidohängd, vrid och vertikal.

Läs mer →

Träfönster

Den nya generationens träfönster föddes med Mockfjärds Prima. Vackra vridfönster, fasta fönster samt sido- och överhängda fönster där de vita modellerna är förstärkta med aluminium på de mest väderutsatta delarna.

Läs mer →

Fönster i allmogestil

Våra Epokfönster är utvecklade och designade särskilt för dig som vill ha fönster med klassisk, allmogeprofilerad karm och båge utan att för den skull gå miste om alla fördelar som nytillverkade, moderna fönster för villor har. Hos oss kan du välja mellan äkta glasdelande spröjs som ger ett äldre hus sin charm och lösa spröjs som kräver mindre underhåll.

Läs mer →

Inåtgående fönster – Vacker och praktisk design

Mockfjärds Continental är utvecklat för att passa såväl egna hem som större fastigheter. Vi tillverkar fönstren av svensk furu, och förser utsidan med aluminium för att minimera underhållet. Våra Continental-fönster öppnas inåt vilket betyder att man kan stå inomhus och putsa både in- och utsida, en stor fördel inte minst på våningsplan högre upp.

Läs mer →

Takfönster – Snyggt, slitstarkt med minimalt underhåll

Takfönster är ett sätt att ytterligare öka trivseln i ditt hus. Våra lösningar ser till att du får den bästa kombinationen av dagsljus, frisk luft och utsikt – självklart utan att kompromissa med inomhusklimatet.

Läs mer →