Mockfjärds Takfönster pivåhängt
Mockfjärds Takfönster
Mockfjärds Takfönster miljöbild

Vi erbjuder dig komplett fönsterbyte med fördelaktig finansiering

Boka hembesök

Produktmärkningar

  • CE – CE-märket intygar att produkten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Vi rekommenderar pivåhängda takfönster om du måste eller vill placera fönstret till exempel i rum där taket är lågt eller där du önskar en bättre utsikt över omgivningarna. Tack vare den innovativa griplisten kan fönstret monteras lägre än ett motsvarande topphängt takfönster, vilket ger en strålande utsikt både när du står och när du sitter.

OBS! NCS och RAL kan variera mellan olika nyanser, då det är olika färgskalor.

Insida

Klarvit
NCS S 0500-N

Mockfjärds takfönster Velux GGU 00 70

Det här är vår storsäljare som med sin unika griplist gör fönstret mycket enkelt att manövrera. Vit* invändigt och grå aluminiumbeklädnad utvändigt, 2-glas isolerruta med energiglas invändigt och härdat glas utvändigt ger ett U-värde på 1,3. Observera att detta fönster ej är lämpligt där snö kan ligga kvar på taket under längre perioder. För dessa förhållanden, se våra fönster med 3-glas.

Takfönster 3-glas Velux GGU 00 68

Samma smarta egenskaper som vårt andra fönster men med bättre isoleringsförmåga i glaskassetten vilket gör att den klarar snö bättre. Detta takfönster har en 3-glas kassett, laminerad innerruta och härdad ytterruta för en hög personsäkerhet och med ett U-värde på 1,1 W/m²K. Grå aluminiumbeklädnad utvändigt.

*) Vit furu eller Everfinish. Everfinish är en träkärna omsluten av ett vattentätt polyuretanhölje som gör det extra lämpligt för utrymmen med hög luftfuktighet såsom badrum och kök. Kulör: NCS S 0500-N

Markis

Markisen reducerar solens värmande effekt med upp till 90 procent och ger därmed ett tempererat inomhusklimat, även när solen värmer som mest.

Duogardin

Stäng ute den del av ljuset som du önskar med hjälp av mörkläggningsgardinen. Vill du istället ha dämpande ljus använder du plisségardinen. Möjligheten att kombinera dessa två ger dig stor valfrihet i en och samma produkt.