Fönster från VELFAC kännetecknas av smala profiler som ger ditt hem ett elegant utseende och släpper in mer ljus. Dessa exklusiva fönster har allt – vacker och tidlös design och det bästa du kan önska dig gällande energieffektivitet, funktioner och tillbehör.

Fönstren är din länk och tillgång till naturen omkring dig. De är mycket viktiga för både värmeräkningen och inbrottsskyddet och är avgörande för hur du upplever dagsljus, frisk luft samt värme och kyla inomhus – faktorer som alla påverkar din livskvalitet.

Fönster och altandörrar från VELFAC är förstavalet hos många husägare, då de har lösningar som kombinerar skönhet, styrka och funktion med ett oöverträffat fokus på detaljer. Du väljer den perfekta kulören på in- respektive utsidan genom att välja mellan många olika standardkulörer och utsidan kan även levereras i valfri RAL-färg, granit eller metallic.

VELFAC 200 – det ursprungliga designfönstret

Denna serie har haft samma utseende sedan 1985 med smala bågar och snäva linjer. Både fönster och altandörrar är i trä med aluminiumbeklädd utsida. De ger ditt hus ett tidlöst uttryck där du på elegant vis kan kombinera och förena fönster och dörrar i en enhetlig fasad. Du får helt enkelt en elegant design som håller.

VELFAC Classic – autentiskt uttryck i klassisk stil

Ett perfekt val när fönstren behöver bytas i ett äkta sekelskifteshus. Du får fönster som både är energioptimerade och har just det autentiska uttryck som passar bostadens klassiska stil. Serien består av fönster och fönsterdörrar i trä med aluminiumbeklädd utsida. De har detaljer som kittfals, kvartstavsprofilering och en autentisk beslagsserie. Detaljerna är många och du har massor av möjligheter för att sätta samman spröjs och öppningsfunktioner så att de passar ditt hus.

Kompletta fönsterbyten av specialutbildade montörer

Mockfjärds och VELFAC ingår i den europeiska koncernen Dovista. Tack vare det kan Mockfjärds med stolthet erbjuda kompletta fönsterbyten med produkter från VELFAC som utförs av montörer som är utbildade för dessa uppdrag.

Hållbar konstruktion och certifierat virke

VELFAC arbetar ständigt och målmedvetet för att främja hållbar konstruktion genom att bland annat använda FSC-certifierat trä och testa sina produkter för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd. I testerna ingår öppna och stänga fönster 20 000 gånger och dörrar 50 000 gånger.