Mockfjärds Takfönster Topphängt
Mockfjärds Takfönster miljöbild

Vi erbjuder dig komplett fönsterbyte med fördelaktig finansiering

Boka hembesök

Produktmärkningar

  • CE – CE-märket intygar att produkten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Vi rekommenderar topphängda takfönster om du måste eller vill placera dina fönster till exempel i samband med en hög stödbensvägg. Handtaget på det topphängda takfönstret sitter i underkant av fönstret, men fönstret går även att öppna i 180 grader för att kunna putsas på utsidan.

OBS! NCS och RAL kan variera mellan olika nyanser, då det är olika färgskalor.

Insida

Klarvit
NCS S 0500-N

Takfönster TripleProtect Velux GPU 00 86

VELUX topphängda takfönster manövreras med ett handtag nertill och öppnas utåt och uppåt. Samma smarta egenskaper som våra andra takfönster. Topphängt takfönster med vit* kulör invändigt och grå aluminiumbeklädnad utvändigt, 3-glas isolerruta med laminerat energiglas invändigt, beläggning för anti dagg och smutsavvisning.

*) Vit furu eller Everfinish. Everfinish är en träkärna omsluten av ett vattentätt polyuretanhölje som gör det extra lämpligt för utrymmen med hög luftfuktighet såsom badrum och kök. Kulör: RAL 9003

Markis

Markisen reducerar solens värmande effekt med upp till 90 procent och ger därmed ett tempererat inomhusklimat, även när solen värmer som mest.

Duogardin

Stäng ute den del av ljuset som du önskar med hjälp av mörkläggningsgardinen. Vill du istället ha dämpande ljus använder du plisségardinen. Möjligheten att kombinera dessa två ger dig stor valfrihet i en och samma produkt.