Fönsterbyte för fastigheter och BRF

När fastigheten förtjänar en mästare

Mockfjärdsmodellen

Vi har bytt fönster för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar sedan 1997. Mockfjärds tar helhetsansvar och genomför fönsterbytet enkelt, tryggt och snyggt med kvalitetssäkrade fönster och montage.

En specialist som partner

Mockfjärds byter fönster på BRF Bergakungen

Projektplanering, logistik och dialog med lägenhetsinnehavare. Vår styrka sitter inte i armarna, utan i det noggranna arbetsflödet. Vi gör rätt sak vid rätt tillfälle och är proffs på att arbeta i människors hem.

Genomförda projekt

Ett bra samarbete ger nöjda kunder. Det låter kanske klyschigt, men vår bästa reklam är nöjda kunder. Här finns ett urval av alla de projekt vi har genomfört (sedan starten över 300 000 bytta fönster).

Fönsterbytet i fickan

Med Mockfjärds digitala portal kan du följa fönsterbytet på distans. Du navigerar den enkelt via smartphone, surfplatta eller desktop. Perfekt för både boende och beställare!

Miljö & hållbarhet

I det långa perspektivet är nya och energieffektiva fönster något väldigt bra ur miljösynpunkt. Vi på Mockfjärds arbetar självklart ständigt för att minska vår miljöpåverkan på olika sätt. Här kan du läsa några delar som ingår i vårt hållbarhetsarbete.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och projektering!