Att byta fönster

Att byta fönster är ett stort åtagande, i synnerhet om du väljer att göra det själv.

Ett fönsterbyte innefattar allt ifrån måttagning hemma hos dig, till val av fönster hos en fackhandel, och montering utfört av en hantverkare. Allt detta är tidskrävande och för att resultatet ska bli riktigt bra krävs mycket kunskap.

Byta fönster ska vara enkelt

På Mockfjärds tycker vi det ska vara enkelt för dig att byta fönster, därför har vi tagit fram vårt helhetskoncept där vi tar hand om ditt fönsterbyte och du får tid över till annat. Våra erfarna Fönstermästare kan allt om fönster, de hjälper dig att välja rätt och vi tar ansvar för hela fönsterbytet från leverans till installation och efterkontroll.

Ett fönsterbyte för alla

Mockfjärds Fönstermästare hjälper dig oavsett hur stort eller litet just ditt fönsterbyte är. En Fönstermästare kommer kostnadsfritt hem till dig för att planera just ditt fönsterbyte. Vid besöket tar vi hand om måttagning och du får hjälp att avgöra vilka fönster som skulle passa hos dig. Dessutom får du ett fast pris för hela fönsterbytet att ta ställning till. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig byta fönster här.

Större fönsterbyten

Mockfjärds Fönsterentreprenad har genomfört mer än 250 000 fönsterbyten, med sådan erfarenhet vet vi vad som krävs. Vårt koncept är att ta hand om kompletta fönsterbyten för fastigheter från början till slut. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning, projektering och måttagning. Läs mer om hur vi kan byta fönster i din fastighet här.

Info om fönsterbyte för privatkunder

Privatkund

Funderar du på att byta fönster i din villa? Vi på Mockfjärds hjälper dig med hela processen från val av fönster till montering. Här kan du lära dig mer om hur det går till att byta dina fönster med oss.

Info om fönsterbyte för företagskunder

Fastighetskund

Är det dags för ditt företag eller din bostadsrättsförening att byta fönster? Vi på Mockfjärds hjälper dig igenom hela processen från platsbesök och rådgivning till montage och efterkontroll. Lär dig mer om hur vi kan hjälpa just er.