Skräddarsy dina fönster
och dörrar – sen sköter vi resten

Med vårt planeringsverktyg kan du enkelt komma igång med ditt fönsterbyte. När du är redo skickar du in en prisförfrågan till din lokala Fönstermästare. Sedan sköter vi på Mockfjärds hela ditt fönsterbyte, för att du ska slippa. Enklare kan det inte bli!

Ett enkelt planerings­verktyg för ditt fönsterbyte

Välj vilka fönster och dörrar du vill ha med vårt lättanvända planeringsverktyg. Lek gärna runt med färger och designer. När du känner dig redo får du personlig feedback på din planering av din lokala Fönstermästare, så du kan känna dig trygg med att du har gjort de bästa valen för dig och ditt hus.

Vi sköter hela ditt fönsterbyte

Hos oss på Mockfjärds får du ett komplett fönsterbyte – från kostnadsfritt möte med din lokala Fönstermästare till färdigt montage. Vi sköter hela ditt fönsterbyte, så att du ska slippa. Enklare kan det inte bli!

Så fungerar det

Vi börjar med ett kostnadsfritt möte där vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt hus. Efter det kan du luta dig tillbaka. Vi tar hand om resten, allt från måttagning till färdigt montage. Enkelt, tryggt och snyggt!
Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

En Fönstermästare kommer hem till dig för att värdera dina befintliga fönster och planera ditt fönsterbyte. Under besöket får du hjälp med att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus och dina önskemål samt ett fast pris att ta ställning till i lugn och ro.
Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att byta fönster, därför kontrollmäter vi alltid dina fönster innan beställning. Du slipper besväret med att mäta och vi ansvarar för att beställningen blir rätt.
Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Våra fönster och dörrar finns i olika grundmodeller som anpassas efter dina önskemål avseende funktion, storlek, färg, glas och tillbehör. Vi tillverkar dina fönster av furu från närliggande skogar efter just dina behov i vår fönsterfabrik i Hälsingland.
Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Våra utbildade fönstermontörer monterar dina fönster tryggt och snyggt. Dina gamla fönster tar vi med oss och återvinner. Allt material återvinns och glaset smälts ner och blir till nya fönsterrutor. Vi lämnar alltid omfattande garantier på både fönstren och montaget.

Lästips från oss på Mockfjärds

mockfjards_blogg_allahjartansdag4

Varför ska man byta fönster?

Att byta fönster och dörrar är en av de bästa investeringarna du kan göra i ditt hus. Moderna fönster och dörrar är mycket bättre på att isolera mot kyla på vintern, mot värme på sommaren och är betydligt mer ljudisolerande. Det gör inte bara mycket stor skillnad för trivseln i huset, utan sänker även dina uppvärmningskostnader. Moderna fönster är dessutom svårare att forcera för tjuvar. Och slutligen så blir det ju ett visuellt lyft för huset och när du låter oss göra fönsterbytet åt dig slipper du lägga flera lediga dagar på att skrapa och måla dina gamla fönster.

Såhär går det till att byta fönster

Mockfjärds nusnäs inspiration

Hitta inspiration i vårt galleri

Vill du ha samma design på dina nya fönster som på de nuvarande? Eller vet du kanske att du absolut inte vill ha samma design igen? Förutom att ta en promenad och se vilka val av fönster och dörrar som andra har gjort så kan du kika i vårt galleri för att se hur andra har gjort. Det finns så många fina fönster och dörrar och stilen på huset kan verkligen förändras om man byter ut sina nuvarande.  

Kika in i vårt galleri för att hitta lite inspiration

mockfjards_finansiering

Få hjälp med finansieringen

Att byta fönster kan vara en stor investering, och det är inte alltid man har alla pengar kontant. Därför erbjuder vi finansieringslösningar via med Svea. För att du ska kunna spara energikostnader, få mindre underhållsbehov och kunna höja värdet på din fastighet.

Läs mer om finansiering via Svea

mockfjards_blogg_allahjartansdag6

Så väljer du rätt fönster

Det är inte helt enkelt att avgöra vilka fönster och tillbehör som passar just dina behov och ditt hus bäst. Men här har vi samlat våra viktigaste tipsVill du istället ha personlig hjälp direkt är du varmt välkommen att kontakta din Fönstermästare, så hjälper hen dig.

Lär dig hur du väljer rätt fönster

Fönsterbyte med Svanenmärkta fönster och återvinning.

Ett grönare fönsterbyte

Vi vill ge dig marknadens hållbaraste fönsterbyte. Därför är våra populäraste fönster är miljömärka med Svanen – utan extra kostnad för dig. Och vi köper dina befintliga fönster för att se till att de återvinns på bästa sätt.

Ta reda på alla sköna fördelar med Svanen-märkta fönster

Läs om varför återvinning av fönster är så viktigt

Vad tycker andra om oss?

Vi skräddarsyr ditt fönster- eller dörrbyte

Lek gärna runt i planeringsverktyget och testa olika designer, färger och spröjs. Om du inte hittar exakt det som du vill ha så kan självklart din Fönstermästare hjälpa dig. Vill du inte utgå från planeringsverktyget utan prata med någon direkt? Inga problem. Din Fönstermästare står redo att hjälpa dig.