Vi arbetar med helhetslösningar där vi tar ansvar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar vi alltid med ett kostnadsfritt möte.

Sedan vi grundades 1997 har vi vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare.

Trots vår storlek och att vi är en del av ett multinationellt företag slår vi vakt om att fortsätta vara familjeföretaget från Mockfjärd i Dalarna. Att tänka som det lilla företaget tror vi nämligen är vår största styrka.

En del av Dovistakoncernen

Mockfjärds ingår i koncernen Dovista som grundades 2004. Det är en grupp med distinkta varumärken som tillverkar och säljer fasadfönster och ytterdörrar. Tillsammans är vi mer är 7 500 medarbetare i tio europeiska länder. I koncernen har vi mer än 750-års erfarenhet av tillverkning av fasadfönster och ytterdörrar av trä, trä/aluminium, PVC, PVC/aluminium och aluminium. Våra varumärken är Dobroplast (PL), EgoKiefer (CH), KRONE (DK), Lian (NO), Mockfjärds (SE), Natre (NO), OH Industri (DK), Rationel (DK), Slovaktual (SL), SP Fönster (SE), Traryd Fönster (SE), VELFAC (DK), Wertbau (DE) och Weru (DE). Våra huvudmarknader är Danmark, Tyskland, Irland, Norge, Storbritannien, Sverige och Schweiz, och vi har produktionsanläggningar i Danmark, Tyskland, Litauen, Norge, Polen, Slovakien och Sverige. Dovista har sitt huvudkontor i Horsens, Danmark och ägs av VKR Holding A/S, ett aktiebolag med en ideell, välgörande stiftelse som största aktieägare. Läs mer om Dovista 

Ledningen på Mockfjärds:

VD Mattias Andersson

HR Kina Rubensson

Serviceorganisation & Inköp Kimmy Dalbjer

Marknad Malena Ogemar

Försäljning Henrik Ling  

Utbildning Thorbjörn Carling