Vårt ytterdörrssortiment är designat av den välkände arkitekten och designern Pelle Wester. Pelle har inspirerats av de olika tidsepoker som avspeglas i bebyggelsen och av de allra senaste trenderna. Han har noterat vilka hus som står inför renoveringar och ombyggnationer och adderat sin egen konstnärliga känsla. Utifrån detta ritades sedan den serie unika dörrar som finns i vårt sortiment.

Dörrarna är ritade efter olika designepoker och årtionden. Detta ger en fingervisning om var vår inspiration kommit ifrån, men byggåret avgör egentligen inte om dörren passar ditt hus. Ett alldeles nybyggt hus kan ju exempelvis ha ett formspråk som är kopierat från 1800-talet. Som du kommer att se passar vissa dörrar flera olika epoker och i slutändan är det du själv som bestämmer vilken dörr som ska sitta i ditt hus.

Som alltid med Mockfjärds får du alla dörrar monterade och klara att använda. Våra erfarna fönstermästare kan även allt om dörrar, de hjälper dig att välja rätt och vi tar ansvar för hela dörrbytet från leverans till montage och slutgenomgång.

Altandörrar – Vacker design in i minsta detalj

Dörren ut till altanen, balkongen eller trädäcket blir allt viktigare. Kanske inte så konstigt då vi tillbringar allt mer tid i trädgården och på uteplatsen.

Läs mer →

Ytterdörrar som passar dig

Ytterdörren är det första som möter dig när du kommer hem. Varför inte välja en som får dig att känna dig välkommen? Vare sig du ska byta fönster eller dörrar i ditt hem så har Mockfjärds ett brett sortiment av ytterdörrar. Vi har lösningar för såväl sekelskiftesvillan som funkishuset.

Läs mer →