Vårt ytterdörrssortiment är designat av den välkände arkitekten och designern Pelle Wester. Pelle har inspirerats av de olika tidsepoker som avspeglas i bebyggelsen och av de allra senaste trenderna. Han har noterat vilka hus som står inför renoveringar och ombyggnationer och adderat sin egen konstnärliga känsla. Utifrån detta ritades sedan den serie unika dörrar som finns i vårt sortiment.

Dörrarna är ritade efter olika designepoker och årtionden. Detta ger en fingervisning om var vår inspiration kommit ifrån, men byggåret avgör egentligen inte om dörren passar ditt hus. Ett alldeles nybyggt hus kan ju exempelvis ha ett formspråk som är kopierat från 1800-talet. Som du kommer att se passar vissa dörrar flera olika epoker och i slutändan är det du själv som bestämmer vilken dörr som ska sitta i ditt hus.

Som alltid med Mockfjärds får du alla dörrar monterade och klara att använda. Våra erfarna fönstermästare kan även allt om dörrar, de hjälper dig att välja rätt och vi tar ansvar för hela dörrbytet från leverans till montage och slutgenomgång.

Unika svensktillverkade ytterdörrar

Här är vårt standardsortiment med ytterdörrar som är unika för Mockfjärds, designade av arkitekten och designern Pelle Wester. Det breda sortimentet är baserat på olika tidsepoker och byggnadsstilar. Här finns enkel- och pardörrar och du kan anpassa din dörr genom att välja färg, typ av glas och handtag.

Läs mer →

Altandörrar – Vacker design in i minsta detalj

Dörren ut till altanen, balkongen eller trädäcket blir allt viktigare. Kanske inte så konstigt då vi tillbringar allt mer tid i trädgården och på uteplatsen.

Läs mer →

Altandörrar från VELFAC i ett naturligt samspel med fönstren

I vårt sortiment från VELFAC finns altandörrar i serierna VELFAC 200 och VELFAC Classic. Din nya dörr kan alltså ingå i ett naturligt samspel med fönstren. Alla altandörrar blir måttbeställda, precis som fönstren, vilket gör att du kan välja om du vill ha en enkeldörr eller, om du har utrymme, en dubbel altandörr.

Läs mer →

Ytterdörrar för nordiska förhållanden till lägre pris

Här är vår serie med bas-ytterdörrar som trots sitt lägre pris klarar kvalitetskrav och är anpassade för vårt nordiska klimat. I denna serie finns nio ytterdörrar som passar de flesta hus med sin rena och enkla design.

Läs mer →