Mockfjärds Ultimat är en fönsterserie utrustad med ett integrerat väderskydd av aluminium som gör fönstren mycket hållbara. Välj mellan fasta fönster eller tre olika öppningsfunktioner; sidohängd, vrid och vertikal.

Mockfjärds Ultimat har utvecklats för att tillmötesgå vad landets husägare vill ha. Vackra 3-glasfönster som är lättskötta och har många års hållbarhet och ett lågt U-värde (1,2 som standard).

Kombinationen av trä och aluminiumbeklädd utsida skapar ett fönster som är vackert och samtidigt kräver minimalt med underhåll. Med trä på insidan skapas den rätta, genuina känslan, medan det integrerade, och därmed så gott som osynliga, väderskyddet av aluminium på utsidan gör fönstret extremt tåligt.

Kort om Ultimat

 • Energieffektivitet
  U-värde 1,2 som standard,
  Ultimat Eco från 0,7 i fast utförande.
 • Mönsterskyddad design
  Smidig konstruktion som släpper in så mycket ljus som möjligt.
 • Integrerat väderskydd
  Vårt tåliga och klimatanpassade väderskydd av aluminium ger dig ett så nära ett underhållsfritt fönster du kan komma.
 • Säkerhet
  I standardutförande har Ultimat säkerhetsspanjolett, kraftiga slutbleck i metall, förankrat glas och dolda vridbeslag.
 • Ultimat ECO
  Ett Svanenmärkt miljöfönster framställt med miljömässiga metoder och energimärkt i klass A. Ett fönster som sparar både pengar och miljö.

Ett ultimat val helt enkelt

Ultimat är ett modernt och vackert fönster som med olika tillval passar de flesta husstilar och tidsepoker. En bästsäljare som håller över tid.

Hela fönstret görs av kärnvirke av furu från svenska skogar. På utsidan av fönstret sitter det så gott som osynliga väderskyddet i aluminium vilket gör fönstret extremt tåligt mot såväl regn som brännande sol. Ultimat blir därmed ett nästan underhållsfritt fönster.

Ultimat vridfönster har dolda vridbeslag vilket gör att det traditionsenliga utseendet förblir intakt. Tack vare att vikten fördelas annorlunda på vridbeslagen än på traditionella gångjärn så kan vridfönstren göras så breda som 2,0 m.