JUST NU

Altandörr på köpet

Passa på att byta fönster nu och få uppleva de sköna fördelarna med moderna och energieffektiva fönster direkt. Just nu får du en altandörr på köpet när du byter minst sex fönster med oss. Tillsammans med att vi köper dina uttjänta fönster är det är perfekt läge för att byta fönster och altandörr.

Ett generöst erbjudande som du vill spana in!

Just nu ger vi dig en altandörr på köpet när du bokar ett fönsterbyte med oss. I det här schyssta erbjudandet ingår:

  • En enkeldörr ifrån någon av våra storsäljande serier Ultimat och Prima
  • Fritt val mellan helglasad dörr eller fyllning i den nedre delen
  • Valfri kulör på in och utsidan av dörren
  • Valfria glastillval, till exempel solskyddsglas och laminerat glas
  • Valfri storlek på dörren
  • Spröjs (för dig som vill smycka dina fönster).

Erbjudandet gäller vid byte av minst sex fönster med montage från fönsterserierna Ultimat eller Prima till och med den 12 maj.

Släpp in mer ljus, men stäng kylan utanför

De flesta äldre altandörrar har glas upptill och fyllning nedtill. Det var en bra kompromiss förr när glas inte isolerade bra och för att inte släppa in alltför mycket kyla på vintern (och värme på sommaren). Men tack vare att dagens fönsterglas är så välisolerade är det numera populärt med helglasade fönsterdörrar. De har alltså glas i hela dörrbladet, släpper in nästan dubbelt så mycket dagsljus och håller ändå vinterkylan utanför.

Om du tar chansen och byter fönster nu för att få en altandörr på köpet får du välja fritt hur stor andel glas du ska ha i dörren.

Helglasade dörrar ger en känsla av att sudda ut gränsen mellan ute och inne, att förena hemmet med trädgården. Byt fönster och altandörr idag, så är din nya altandörr på plats under sommaren.

Fler smarta möjligheter med en ny altandörr

Med en modern altandörr erbjuds du flera funktioner som förbättrar livet hemma. Vad sägs om:

  • Klart solskyddsglas som släpper in lika mycket dagsljus som vanligt glas, men stänger ute två tredjedelar av solvärmen. Ett självklart val för dig som har altandörren i ett soligt läge!
  • Laminerat säkerhetsglas. Det ger inte bara skydd mot personskador om olyckan är framme – det gör det även svårare för tjuven vid inbrottsförsök och stoppar det UV-ljus som bleker inredningen.
  • Möjlighet till cylinderlåsning. Vill du kunna använda din altandörr som ytterdörr? Välj då handtag med låscylinder på utsidan.

Högre säkerhet med en ny altandörr

Det är vanligt att inbrottstjuvar försöker ta sig in genom en altandörr på husets baksida. För att stoppa dem har våra altandörrar bakkantssäkring och säkerhetsspanjolett som gör det svårare för tjuven att passera dörren.

Hur ska din nya altandörr se ut? Designa den i Planeringsverktyget

Designmöjligheterna är ännu större för altandörrar än fönster tack vare att du kan välja hur mycket glas du vill ha och om du vill ha en helglasad dörr får du fler möjligheter med eventuella spröjs.

Hur vill du att din nya dörr ska se ut? Testa i Planeringsverktyget.

Fönster som är miljömärkta med Svanen – utan extra kostnad

Vi gör det lätt för dig att göra rätt. Byter du fönster med oss till några av våra storsäljare så får du fönster som är miljömärkta med Svanen utan extra kostnad. På köpet får du inte bara fönster som är bra för miljön och klimatet. De är också extra bra på att spara energi, sänka dina uppvärmningskostnader och ger en riktigt skön inomhusmiljö.

Berätta mer om Svanenmärkta fönster

Vi köper och återvinner dina befintliga fönster

När du köper ett komplett fönsterbyte med oss vill vi köpa dina gamla fönster. Smidigt va? Det gör vi för att vi tycker att det är viktigt att fönstren återvinns på bästa sätt, istället för att deponeras (alltså läggas på soptipp). Vid återvinningen görs fönsterglaset till nytt fönsterglas, vilket har stor effekt för att minska koldioxidutsläppen och spara på naturresurser som är på väg att ta slut.

Ta reda på värdet för dina gamla fönster och läs allt om återvinning av fönster här.

Ta ett Grönt lån för byte till Svanenmärkta fönster

När många byter till extra energieffektiva och Svanenmärkta fönster gör det skillnad för både klimatet och miljön. Därför finns Grönt lån – ett mer förmånligt sätt att låna pengar för att investera i energieffektiva bostäder. Vi erbjuder ett Grönt lån via vår parter Svea.

Så fungerar det

Vi börjar med ett kostnadsfritt möte där vi värderar dina befintliga fönster och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt hus. Efter det kan du luta dig tillbaka. Vi tar hand om resten, allt från måttagning till färdigt montage. Vi köper också dina gamla fönster för att se till att de återvinns på bästa sätt.
Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

Vi kommer hem till dig för att värdera dina befintliga fönster. Ju sämre skick, desto mer betalar vi för dem. Under besöket får du hjälp med att planera ditt fönsterbyte och ta fram den bästa lösningen för just ditt hus samt ett fast pris att ta ställning till i lugn och ro.
Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att byta fönster, därför kontrollmäter vi alltid dina fönster innan beställning. Du slipper besväret med att mäta och vi ansvarar för att beställningen blir rätt.
Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Våra fönster och dörrar finns i olika grundmodeller som anpassas efter dina önskemål avseende funktion, storlek, färg, glas och tillbehör. Vi tillverkar dina fönster av furu från närliggande skogar efter just dina behov i vår fönsterfabrik i Hälsingland.
Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Våra utbildade fönstermontörer monterar dina fönster tryggt och snyggt. Dina gamla fönster tar vi med oss och återvinner. Allt material återvinns och glaset smälts ner och blir till nya fönsterglas. Vi lämnar alltid omfattande garantier på både fönstren och montaget.

Är dina fönster energitjuvar?

Gamla och dåligt isolerade fönster kan släppa ut till 35% av husets värme enligt energifönster. Med nya fönster från Mockfjärds kan du sänka din energiförbrukning och får dessutom ett förbättrat inomhusklimat.

Hur mycket kan du spara med nya fönster?

Låt en Fönstermästare hjälpa dig

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en av våra Fönstermästare hem till dig för att värdera dina befintliga fönster och planera ditt fönsterbyte. Du får hjälp med att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus och dina önskemål samt ett fast pris att ta ställning till i lugn och ro.