Välkommen till oss i Karlstad!

Vi erbjuder dig kompletta byten av fönster. Vi arbetar alltid för är att ta fram specialtillverkade fönster, fönsterdörrar samt ytterdörrar enligt dina särskilda önskemål och skapar den bästa fönsterlösningen för ditt hus.

Välkommen att kontakta en vår lokala återförsäljare och boka in ett kostnadsfritt hembesök!

 

Hej Fönstermästare! Vem är du?

Jag heter Robin Lindqvist och har jobbat på Mockfjärds sedan 2022.

I vilket distrikt jobbar du?

Jag jobbar i Värmland, närmare bestämt i Karlstad, Hammarö, Forshaga och Kristinehamns kommun.

Hur kan en fönsterbeställning se ut?

I vissa fall har kunden en klar bild av hur sitt fönsterbyte ska se ut. I andra fall hjälps vi åt för att hitta den bästa lösningen för huset och kunden. Vi ser att det väldigt ofta dyker upp saker man inte tänkt eller funderat kring, vilket är helt naturligt. Ett fönsterbyte gör man inte så ofta.

Ett möte börjar vanligtvis med att vi sätter oss ner, tar en kopp kaffe och pratar en stund. Vi pratar dels generellt om hur det går till när vi jobbar, dels diskuterar vi den bästa lösningen för huset och kunden. När vi tillsammans har kommit fram till vad som passar bäst går vi sedan runt och mäter upp fönstren som ska bytas och räknar fram kostnaden för fönster/dörrbytet. När allt är färdigt så är vår ambition att kunden ska känna sig redo och trygg för sitt stundande fönsterbyte.

Vad skulle du säga är det roligaste med att byta fönster?

Det roligaste med att byta fönster är att se förändringen och det lyft ett fönsterbyte gör, båda för kunden och för huset. Fönster är husets ögon och att få uppfylla våra kunders mål och drömmar är en fantastisk känsla.

Vad är ditt livsmotto?

Bättre att ångra det man gjort, än att ångra det du inte gjort.

 

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Robin Lindqvist
Forshaga, Hammarö, Karlstad, Kristinehamn, Degerfors, Karlskoga