Välkommen till oss i Linköping! Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar i Linköping.
Hos oss på Mockfjärds får du planering och rådgivning inför ditt fönsterbyte. Vi hjälper dig med val av modell och fönstertyp som passar just ditt hem och din stil. Alla fönster tillverkas därefter enligt dina önskemål och fönstren installeras sedan i fastigheten. När fönsterbytet är klart går du tillsammans med montören igenom fönsterbytet för att säkerställa att resultatet har blivit som du förväntat. Välj din lokala säljare och boka ett kostnadsfritt hembesök för att planera byte av fönster i ditt hus eller fastighet.

Hej Fönstermästare, kan du berätta lite om dig?

Johan heter jag och skulle beskriva mig som en social 35-årig sportnörd. Jag bor i Ekängen strax utanför Linköping tillsammans med min familj.

Vart i Sverige jobbar du?

Mig hittar ni i Linköping.

Hur kan en fönsterbeställning se ut?

Självklart ser jag till att mina kunder känner sig trygga med sitt fönsterbyte och kommer göra de där lilla extra som får kunderna att bli riktigt nöjda med att välja oss.

Vad är roligast med att jobba med fönster-och dörrbyten?

Jag tycker det är himla roligt att först se spänningen och förväntningarna hos kunderna innan fönsterbytet ens har startat, för att sedan se och höra hur nöjda de blir när de är färdigt. Det är härligt!

Vad är ditt livsmotto?

’’Det har jag aldrig provat, så de klarar jag säkert’’

Till sist, vad är det bästa med att jobba i Linköping?

Det bästa med att jobba i Linköping är förutom alla härliga östgötar man träffar dagligen så bjuder Linköping på både storstadskänsla men också känslan av de lugna områdena strax utanför stan, och självklart dialekten.

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Jonas Dahlén
Norrköping, Linköping, Ydre, Ödeshög