Vi erbjuder dig komplett fönsterbyte med fördelaktig finansiering

Boka hembesök

Den släta ytan Planar, matt deluxe, i sex exklusiva färger är mycket elegant. En garageport av högsta kvalitet med motordrift som standard där den skenstyrda drivtekniken ger en lugn och tyst portrörelse. Dessutom känner porten av om det finns något hinder mellan porten och marken och portrörelsen stannar så fort den känner motstånd. Det gör att både porten och det som har kommit mellan porten och marken skyddas vid denna typ av situationer.

OBS! NCS och RAL kan variera mellan olika nyanser, då det är olika färgskalor.

Bra värmeisolering

Den värmeisolerade RenoMatic-porten har 42 mm tjocka sektioner, vilket ger en tyst och stabil gång. Sektionerna har en polyesterlack på utsidan . Och har en silverfärgad galvaniserad insida med en skyddande klarlack . Tack vare dragfjädertekniken med det patenterade fjäder-i-fjäder- systemet resp. torsionsfjädrarna med testad fjäderbrottssäkring kan portbladet inte falla ner. Då porten är värmeisolerad passar den perfekt för garage med direkt anslutning till bostaden.

Optimalt långtidsskydd

Den 4 cm höga karmfoten i plast skyddar effektivt porten mot korrosion och väta. Karmfoten omsluter karmen helt och hållet i området där det finns risk för rostbildning. Det ger ett effektivt långtidsskydd i sig.

Ökat inbrottsskydd

Garageporten RenoMatic med motordrift är utrustad med en automatisk portlåsning. Om garageporten är stängd, hakar uppskjutningsspärren automatiskt i styrskenans anslag. Porten låses fast och skyddas omedelbart mot att bändas upp. Denna patenterade portlåsning är helt mekanisk och fungerar därför även utan strömförsörjning.

Matchande delar

Portens harmoniska helhetsintryck bygger på många små detaljer. Till exempel levererar vi alltid ett fast överparti i samma färg som porten. Sidokarmarna har alltid Woodgrain-yta i trafikvitt RAL 9016 (likadan som den vita ytan på portar med M-profil).

Automatisk komfort

RenoMatic-porten är som standard förberedd för motordrift, men kan enkelt kompletteras med handtag . Vid motordrift ger den patenterade, skenstyrda drivtekniken en lugn och tyst portrörelse. Dessutom stoppas porten av den tillförlitliga kraftbegränsningsautomatiken vid hinder.

BiSecur trådlöst fjärrsystem med certifierad säkerhet

Det trådlösa tvåvägssystemet BiSecur är ett mycket gott exempel på framtidsorienterad teknik för enkel och bekväm manövrering av garageportar, infartsgrindar, dörröppnare, belysning och liknande. Genom den extremt säkra krypteringstekniken BiSecur, som utvecklats av Hörmann, med stabil och störningsfri räckvidd, kan du vara helt säker på att obehöriga inte kan kopiera din fjärrkod. Systemet har kontrollerats och certifierats av säkerhetsexperter vid Ruhruniversitetet i Bochum.

Säkrare manövrering

Mockfjärds takskjutportar är säkerhetstestade och godkända enligt de högt ställda säkerhetskraven i EN 13241, både med och utan portautomatik från Mockfjärds. Säkrare än så kan en takskjutport inte vara.