JUST NU!

Upp till 50% på montage­kostnaden

Vi tar alltid hand om hela ditt fönsterbyte, från måttagning till färdigt montage. I ett fönsterbyte med oss ingår alltid att vi köper och återvinner dina gamla fönster, ett cirkulärt fönsterbyte som är bra för både din plånbok och miljön. Tillsammans med vår montagekampanj kan det vara ett perfekt läge att byta fönster.

En montage­kampanj du vill spana in

Just nu får du 20% rabatt på montagekostnaden, som tillsammans med köpet av dina befintliga fönster ger dig en rabatt som motsvarar upp till 50% på montaget.

Våra Fönstermästare hjälper dig genom hela fönsterbytet med både värdering av dina gamla fönster till färdigt montage av dina nya.

Vår rabatt lämnas på materialet och gäller vid köp av minst fem öppningsbara fönster med montage. Invändig och utvändig listning tillkommer. Kampanjen gäller till och med 5 november 2023.

Ett perfekt läge att byta fönster!

Nu finns ett förmånligt erbjudande där vi erbjuder 0% i 24 månader när du väljer att finansiera ditt köp ifrån Mockfjärds 

*Räkneexempel: Beviljad kredit om 100 000 kr med en nominell ränta på 0,00 % under 24 månader, uppläggningsavgift på 495 kr och en administrativ avgift på 45 kr per månad ger en effektiv ränta på 1,52 %. Om du vill, så kan du utan tillkomna kostnader lösa hela skulden när du vill under låneperioden.

Läs mer om vår finansieringslösning

Maxbelopp 100 000 kr per ansökan.
Erbjudandet gäller till och med 30 september 2023.

 

Vi köper och återvinner
dina gamla fönster

Nu när det äntligen är möjligt att göra nytt fönsterglas av gamla fönster som samlas in
i Sverige erbjuder vi ett cirkulärt fönsterbyte. Vi sköter allt åt dig – från planering, till montage
och avslutningsvis så köper dina gamla fönster för att se till att de återvinns på bästa sätt.
Ett fönsterbyte både du och miljön tjänar på!

Ett komplett fönsterbyte

Din Fönstermästare värderar dina nuvarande fönster. Ju sämre de är ur energisynpunkt, desto mer betalar vi. Efter montaget av dina nya fönster tar vi med oss dina gamla och ser till att de återvinns. Bra för både dig och miljön!
Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

En Fönstermästare kommer hem till dig för värdera dina befintliga fönster och planera ditt fönsterbyte. Under besöket får du hjälp med att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus och dina önskemål samt ett fast pris att ta ställning till i lugn och ro.
Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att byta fönster, därför kontrollmäter vi alltid dina fönster innan beställning. Du slipper besväret med att mäta och vi ansvarar för att beställningen blir rätt.
Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Våra fönster och dörrar finns i olika grundmodeller som anpassas efter dina önskemål avseende funktion, storlek, färg, glas och tillbehör. Vi tillverkar dina fönster av svenskt kärnfuru efter just dina behov i våra fönsterfabriker i Hälsingland.
Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Våra utbildade fönstermontörer monterar dina fönster tryggt och snyggt. Dina gamla fönster tar vi med oss och återvinner. Allt material återvinns och glaset smälts ner och blir till nya fönsterrutor. Vi lämnar alltid omfattande garantier på både fönstren och montaget.

Låt en Fönstermästare hjälpa dig

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en av våra Fönstermästare hem till dig för att värdera dina befintliga fönster och planera ditt fönsterbyte. Du får hjälp med att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus och dina önskemål samt ett fast pris att ta ställning till i lugn och ro.