Med hjärtat i Dalarna har vi på Mockfjärds alltid haft förmånen att vara nära fantastiska och inspirerande miljöer, något som återspeglas i allt vi gör.

Sedan starten 1997 har väldigt mycket hänt, men precis då som nu är det kundens behov och önskemål som är viktigast för oss. I dag är vi Sveriges ledande fönsterbytare med över 400 medarbetare över hela landet.

Maria Eriksson, fönsterspecialist på Mockfjärds.

Någon som har stenkoll på våra fönster och populära fönstertillbehör är vår fönsterspecialist Maria Eriksson.
– Det är med tillbehören man verkligen kan göra sina fönster unika och personliga, säger Maria.

Hennes egna favoriter bland Mockfjärds alla fönster är fönster i allmogestil.

– Bland dem finns klassiskt sidohängda fönster som jag tycker är väldigt vackra. Helt klart våra mest romantiska fönster, om man ser till dess profil och detaljerna. Det ger verkligen fönstret en traditionell och gammaldags känsla, säger hon.

Vackra inspirationsbilder på fönster i allmogestil. 

Många har en favoritplats vid ett speciellt fönster i sitt hus. Kanske är det en plats för avkoppling efter en hektisk vardag? En plats där man kan slappna av och rå om sig själv.

Mer inspiration

Följ @mockfjards på Instagram för mer inspiration.

Det är många som väljer att göra favoritplatsen extra vacker och mysig, och hos oss på Mockfjärds hittar du fönstertillbehör i absoluta världsklass för alla behov.

Under årets stora kärleksdag återstår då egentligen bara en fråga – går det att få sina nya Mockfjärds fönster i röd färg? Svaret på den frågan är självklart ja.

Den vackra villan, med de rödmålade Ultimat fönstren, blev om än möjligt ännu vackrare i det härliga vinterlandskapet. Våga färg!

Är det dags för nya fönster? Vänta inte – kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!