Upp till 50% på montagekostnaden

Just nu får du 20% på montagekostnaden, som tillsammans med att vi köper dina gamla fönster, ger dig en total rabatt motsvarande upp till 50% rabatt av montagekostnaden.

Invändig och utvändig listning tillkommer. Vår rabatt lämnas på materialet. Gäller vid köp av minst fem fönster till och med 21 april.

Fönster som är miljömärkta med Svanen – utan extra kostnad

Vi gör det lätt för dig att göra rätt. Byter du fönster med oss till några av våra storsäljare så får du fönster som är miljömärkta med Svanen utan extra kostnad. På köpet får du inte bara fönster som är bra för miljön och klimatet. De är också extra bra på att spara energi, sänka dina uppvärmningskostnader och ger en riktigt skön inomhusmiljö.

Berätta mer om Svanenmärkta fönster

Vi köper och återvinner dina befintliga fönster

När du köper ett komplett fönsterbyte med oss vill vi köpa dina gamla fönster. Smidigt va? Det gör vi för att vi tycker att det är viktigt att fönstren återvinns på bästa sätt, istället för att deponeras (alltså läggas på soptipp). Vid återvinningen görs fönsterglaset till nytt fönsterglas, vilket har stor effekt för att minska koldioxidutsläppen och spara på naturresurser som är på väg att ta slut.

Ta reda på värdet för dina gamla fönster och läs allt om återvinning av fönster här.

Så fungerar det

Vi börjar med ett kostnadsfritt möte där vi värderar dina befintliga fönster för att kunna köpa och sedan återvinna dem. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt hus. Efter det kan du luta dig tillbaka. Vi tar hand om resten, allt från måttagning till färdigt montage.
Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

Vi kommer hem till dig för värdera dina befintliga fönster och planera ditt fönsterbyte. Under besöket får du hjälp med att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus och dina önskemål samt ett fast pris att ta ställning till i lugn och ro.
Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att byta fönster, därför kontrollmäter vi alltid dina fönster innan beställning. Du slipper besväret med att mäta och vi ansvarar för att beställningen blir rätt.
Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Våra fönster och dörrar finns i olika grundmodeller som anpassas efter dina önskemål avseende funktion, storlek, färg, glas och tillbehör. Vi tillverkar dina fönster av furu från närliggande skogar efter just dina behov i våra fönsterfabriker i Hälsingland.
Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Våra utbildade fönstermontörer monterar dina fönster tryggt och snyggt. Dina gamla fönster tar vi med oss och återvinner. Allt material återvinns och glaset smälts ner och blir till nya fönsterrutor. Vi lämnar alltid omfattande garantier på både fönstren och montaget.

Ta ett Grönt lån för byte till Svanenmärkta fönster

När många byter till extra energieffektiva och Svanenmärkta fönster gör det skillnad för både klimatet och miljön. Därför finns Grönt lån – ett mer förmånligt sätt att låna pengar för att investera i energieffektiva bostäder. Vi erbjuder ett Grönt lån via vår parter Svea.

Utbildade montörer i installation och bemötande

Vad är viktigt för dig när hantverkare arbetar i ditt hem? Vår erfarenhet säger att bemötande och respekt väger lika tungt som ett välutfört arbete. För att kunna garantera dig en bra helhetsupplevelse får våra montörer genomgå utbildningar i det vi kallar Mockfjärdsmontaget.

Mockfjärds utbildningsansvarig Thorbjörn Carling berättar mer

Låt en mästare byta dina fönster

Som Sveriges ledande fönsterbytare levererar vi mästerliga fönsterbyten enkelt, tryggt och snyggt. Vi tar ansvar för hela ditt fönsterbyte, från måttagning och planering till montage och återvinning. Vi är lokala och finns i hela landet.