1. Tillverkas fönstren för just mitt hus?

Vi måttanpassar alla fönster. Aluminiumträ eller kanske allmogestil? Dina fönster ska passa husets stil och karaktär, därför kan du välja och vraka mellan flera olika stilar och material. Välj mellan inåtgående, utåtgående, sidohängt, vertikalt eller med fri form. Våra fönster och dörrar finns i flera olika grundmodeller och måttanpassas efter dina önskemål och behov. Vi på Mockfjärds hjälper dig hitta den perfekta lösningen för just ditt hus.

2. Är fönstren Svensktillverkade?

Mockfjärds är ett svenskt företag med hjärtat i Dalarna och trots att vi idag är ett av Sveriges ledande företag inom branschen är det viktigt för oss att hålla fast vid våra rötter och traditioner – däribland att tillhandahålla produkter som i största möjliga mån är tillverkade i Sverige.

3. Tas det hänsyn till miljön när mina fönster tillverkas? Är fönstren Svanenmärkta?

Vi på Mockfjärds bryr oss om miljön. Alla våra produkter är utvecklade och designade för att passa det nordiska klimatet samtidigt som vi klarar av tuffa klimat- och miljökrav. Dessutom är alla våra fönster i serierna UltimatPrima och Continental med 3-glas Svanenmärkta.

4. Har ni bra garantier?

Det har vi. När du använder oss som fönster- och dörrleverantör får du alltid garanti på både produkterna och montaget. I privata villor får du både tillverkningsgaranti och garanti på monteringen. När fönsterbytet är klart går montören igenom produkterna och arbetet tillsammans med dig. Du får även ett snyggt garantibevis där villkoren finns.

5. Är säljaren och montören utbildade?

Det är våra. För att få ett säkert och snyggt resultat är det otroligt viktigt att dina fönster monteras på rätt sätt. För att säkerställa kvalitén utbildar vi alla våra fönstermontörer och säljare i Mockfjärds Academy.

6. Kan jag överlåta allt ansvar till er?

Ja, i alla fall om du väljer Mockfjärds. Vi arbetar med helhetslösningar och tar ansvar för hela fönsterbytet, allt från måttagning och planering till färdig installation. Du behöver alltså inte åka till ett byggvaruhus och försöka lista ut vad som passar och fungerar hemma hos dig, det löser vi åt dig.

7. Kan jag räkna med att det inte finns några merkostnader eller dolda avgifter?

Ja, hos oss kan du det. En säljare kommer hem till dig för ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte där man ser över alla fönster och tillbehör. I samband med hembesöket får du ett fast pris att ta ställning till. Eftersom vi säljer en helhetslösning tillkommer inga andra avgifter.

8. Kan jag enkelt få tillgång till andra kunders omdömen?

Hos oss kan du det. Varje år byter vi över 60 000 fönster och vi vill vara så transparenta och ärliga som möjligt, därför visar vi upp alla våra omdömen i Trustpilot. Nedan ser du några av våra senaste kommentarer:

Vårt mål: Inga missnöjda kunder

Med över 60 000 fönsterbyten och 20 års erfarenhet kan vi stolt kalla oss för “Sveriges ledande fönsterbytare”. Så nästa gång du ska byta fönster, ta hjälp av någon med kunskap och erfarenhet – ta hjälp av Mockfjärds.

Är det dags för nya fönster? Vänta inte – kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!