Aktuell kampanj:

Behåll husets charm – njut av moderna fördelar

Vi vet hur viktigt det är att behålla husets karaktär och charm vid ett fönsterbyte. Samtidigt erbjuder moderna fönster en mängd fördelar för dig och ditt hus.

Det är just därför vi har tagit fram Epok Kultur, ett fönster med moderna egenskaper och handgjorda detaljer men ser ut som fönster gjorde förr.

Som Sveriges ledande fönsterbytare levererar vi alltid ett tryggt och smidigt fönsterbyte med både fönster och montage i världsklass.

Just nu! Boka ett kostnadsfritt hembesök så bjuder vi på en Dalagåva

Boka ett kostnadsfritt hembesök så tar vi med oss Dalagåvan, en presentlåda fylld med hantverk och delikatesser från Dalarna.

Ta del av kampanjen - boka ett kostnadsfritt hembesök här:

Förnamn*

Efternamn*

Gatuadress*

Postnummer*

Ort*

Telefonnummer*

Ev kampanjkod


Övrig information

Fält markerade med * är obligatoriska

Epok Kultur – traditionellt uttryck med modern funktionalitet

Epok Kultur – traditionellt uttryck med modern funktionalitet

Epok Kultur är ett fönster med handgjorda detaljer, tillverkat av det finaste virket från svensk furu. Handkittat och försett med tidstypiska detaljer som spröjs, fönsterhakar och vädringsbeslag. Ett energieffektivt fönster, kopplat med 2+1-glas och med ett U-värde på 1,2. Ytterligare en anledning till att byta fönster!

Finansiering av fönsterbyte

Finansiering

Naturligtvis kan vi hjälpa dig med finansiering av ditt fönsterbyte. I sammarbete med Handelsbanken Finans kan vi erbjuda dig Mockfjärdslånet!

Så går det till

Så går det till

Vi på Mockfjärds hjälper er med hela processen från val av fönster till montering. Här kan du lära dig mer om hur det går till att byta fönster med oss.