Om Mockfjärds

Mockfjärds - ett familjeföretag från Dalarna

Mockfjärds är i grunden ett familjeföretag från Mockfjärd i hjärtat av Dalarna där husbyggande och hantverkstradition varit en del av samhället sedan århundraden. Våra produkter är utvecklade och designade för att passa nordiska hus samt klara av tuffa klimat- och miljökrav.

Vi arbetar med helhetslösningar där vi tar ansvar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök.

Sedan vi grundades 1997 har vi vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare.

Trots vår storlek och att vi är en del av ett multinationellt företag slår vi vakt om att fortsätta vara familjeföretaget från Mockfjärd i Dalarna. Att tänka som det lilla företaget tror vi nämligen är vår största styrka.

Mockfjärds ägs av Dovista som är enheten för fasadfönster i danska VKR-gruppen med en årlig omsättning om ca 21 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Hörsholm utanför Köpenhamn. VKR-Gruppen har idag omkring 14 900 medarbetare i mer än 40 länder och äger företag som VELUX, VELFAC och WindowMaster.

Våra ledord är Engagemang, Trygghet och Långsiktighet.
Vår drivkraft är att vi ska vara det självklara valet för alla fönsterbytare.
Missionen att alla ska rekommendera oss.


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.