Välkommen till oss i Torslanda!

Går du och funderar på att byta fönster? Välkommen till Mockfjärds! Vi vet att processen av att byta fönster ofta kan innebära många frågor och funderingar – samtidigt som det är en kostsam process. Vi på Mockfjärds har bytt fönster i över 20 år och tillsammans med våra återförsäljare erbjuder vi dig trygga och enkla fönsterbyten. Du får hjälp från start till slut gällande alla dina frågor och funderingar – hela vägen in i mål.

Nedan finner du kontakten till vår återförsäljare för dig i Torslanda med omnejd. Kontakta oss idag för att få ett kostnadsfritt hembesök. Det behöver inte vara svårt med fönsterbyten, låt oss på Mockfjärds hjälpa dig!

 

Hej Fönstermästare! Kan ni berätta lite om er?

I Torslanda, Lindome med omnejd och Göteborg träffar du oss, Lars och Gustaf. Vi är två utflugna masar från Dalarnas mitt som brinner för att förverkliga våra kunders drömmar och idéer kring sitt fönsterbyte.

Det bästa vi vet är nöjda kunder och vårt mål är att genom noggrannhet och lyhördhet möta kundens behov. Vi är uppvuxna i Dalarnas skogar och älskar således skog och natur. Fiske, vandring och musik ligger oss varmt om hjärtat, så även ett visst hockeylag, men det vågar vi inte prata högt om här nere. Ni får fråga oss när vi ses.

Vart i Sverige jobbar ni?

Vi möter våra kunder från öarna i väst till Lindomes slätter. Det kan vara allt från villan i Långedrag till kolonilotten i Billdal. Från radhuset i Askim till gården i Olofstorp. Från bostadsrätten på avenyn till sommarstugan i Fiskebäck. Alla med olika visioner och behov.

Hur kan en fönsterbeställning se ut?

Vissa gånger har kunden en klar bild av hur sitt fönsterbyte ska bli. Andra gånger hjälps vi åt för att hitta de som passar huset och kunden bäst. Vår erfarenhet säger att det ofta är saker man inte tänkt på, vilket inte är speciellt konstigt, ett fönsterbyte gör man inte varje dag.

Ett möte brukar börja med att vi sätter oss ner med en kopp kaffe och går igenom det generella med fönsterbytet, hur vi jobbar och vad man kan förvänta sig. Därefter siktar vi in oss på vad som passar huset och kunden. När vi hittat den bästa lösningen mäter vi upp fönstren och får fram kostnaden för bytet. När allt är färdigt är vår ambition att kunden ska känna sig trygg och reda för sitt stundande fönster/dörrbyte.

Allting börjar med en första kontakt. Det kan vara att kunden hör av sig till oss per telefon, via webben eller mejl. Det kan vara våra fantastiska kollegor hemma i Dalarna som ringer till er.

Det kan även vara någon av Gustaf och Lars som knackar på i samband med att vi är i grannskapet och monterar. Så bli inte rädda om det knackar på någon som låter som Kalle Moraeus och undrar om ni behöver hjälp med fönsterbyte.

Vad skulle ni säga är det roligaste med att byta fönster?

Det roligaste med att byta fönster är dels att man får träffa så mycket trevligt folk när vi är ute. Men framförallt att få uppfylla våra kunders drömmar och ambitioner kring sitt fönsterbyte. Att få höra ”varför gjorde vi inte det här tidigare” är som musik i våra öron.

Varför just Mockfjärds Fönster?

Vi är båda uppvuxna i Dalarna och i Dalarna finns en lång och gedigen byggtradition där kvalité och hög standard alltid varit den viktigaste faktorn. På sätt var Mockfjärds Fönster ett enkelt val.

Vad är ert livsmotto?

Du ä du å du dugä. (Du är du och du duger)

 

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Gustaf Saxvall
Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Öckerö
mockfjards_agent_ingenbild
Lars Rapp
Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Lerum, Mölndal, Öckerö
mockfjards_agent_ingenbild
Oscar Törngren
Ale, Göteborg, Lindome, Orust, Stenungsund, Torslanda, Tjörn