Vill du ha hjälp med nya fönster i närheten av Skövde?

Mockfjärds har en stor passion för fönster med lång erfarenhet av just fönsterbyte. Vi jobbar med helhetslösningar där vi tar ansvaret för hela processen.
Du slipper måttagning, planering och framförallt behöver du inte lista ut vad som passar till din fasad.
Vi använder vår expertis för att hitta en perfekt lösning för dig. Allt från funktionalitet till perfekta mått. Men också så de passar fasadens design.

Kontakta vår fönsterexpert i Skövde idag så tar vi hand om ditt fönsterbyte.

 

Hej Fönstermästare, vem är du och hur länge har du jobbat med Mockfjärds Fönster?

Mitt namn är Diar Dilam, 24 år gammal, uppvuxen i Stockholm. Jag startade min karriär på Mockfjärds för 2 år sedan, där jag jobbade som säljare norr om Stockholm. Nu är jag tillbaka i Skövde där jag har min familj, och även en gång i tiden har studerat på Universitetet.

Hur stort är ditt distrikt?

Mitt distrikt sträcker sig från Skövde i norr till Ulricehamn i söder.

När är det dags att byta fönster?

Det finns många olika anledningar till att byta fönster, det beror på vad man vill få ut från fönsterbytet. Om man känner att inomhusklimatet inte är som det ska, så kan det vara ett tecken på fönsterbyte. Vill du sänka elkostnaden? Få det tystare hemma? Öka värdet på huset? Få mindre underhåll? Dessa kan vara olika anledningar till att vilja byta fönster hemma.

Varför ska man välja en Fönstermästare från Mockfjärds?

Tryggheten och upplevelsen. Vi vet vad vi kan leverera. I första mötet med kunden lyssnar vi ordentligt på vilka önskemål kunden har och sedan kombinerar dessa med vår erfarenhet. För mig är det viktigt att kunden känner trygghet genom hela affären och får en upplevelse vid resultat som är bättre än förväntat. Skulle något gå fel under processen, ska kunden känna sig trygg och veta att de är omhändertagna och inte bortglömda.

Vad är ditt livsmotto?

Om du inte vågar ta ett kliv fram, så kommer du förbli på samma ställe.

Vad gillar du mest med att jobba i Skövde med omnejd?

Att det finns massvis med fina villor som behöver kärlek, när de väljer att göra ett fönsterbyte så får man möjligheten att få uppleva resan från start till slut. Sen måste jag nämna östra delen av mitt distrikt som går ihop med Vättern, underbart ställe att vistas på!

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Diar Dilam
Falköping, Hjo, Karlsborg, Skövde, Stenstorp, Tibro, Tidaholm, Ulricehamn