Funderar du på att byta fönster och bor i Lindome med omnejd?

Vi på Mockfjärds har 20 års erfarenhet med över 60 000 fönsterbyten. Vi kan därför titulera oss som ”Sveriges ledande fönstermästare.” Ta därför hjälp av oss som kan allt om fönsterbyte, där vii skräddarsyr och måttanpassar lösningen efter dina behov och ser till att du blir helt nöjd med dina nya fönster.

Vi bjuder på ett hembesök där en av våra fönsterexperter ser över alla fönster och tillbehör. Efter hembesöket får du en offert på ett fast pris. Det tillkommer inga extra kostnader eftersom vi säljer helhetslösningar utan dolda tillägg.

Hej Fönstermästare! Kan du berätta lite om er?

I Distrikt Torslanda, Göteborg och Lindome med omnejd möter du oss, Lars och Gustaf. Vi är två emigrerade dalkarlar som brinner för att förverkliga våra kunders drömmar och ambitioner kring sitt fönsterbyte. Vi är positiva, flexibla och strävar efter att möta kundens behov. Det bästa vi vet är nöjda kunder. Vi är båda friluftsmänniskor som gillar vandring och fiske. Folkmusiken från Dalarnas skogar ligger varmt om hjärtat, så även ett visst hockeylag, men det vågar vi inte prata högt om här nere. Ni får fråga oss när vi ses.

Vart i Sverige jobbar ni?

Vi möter våra kunder från Öckerö i väst till Lindomes slätter. Vi har ynnesten att få jobba i en väldigt varierande miljö. Från fritidshuset vid havet, lägenheten i centrum, radhuset i Mölndal, till gården i Lindome och villan i Hovås. Alla med olika drömmar och behov.

Hur kan en fönsterbeställning se ut?

Ibland har kunden en klar vision kring sitt fönsterbyte och i andra fall hjälps vi åt för att hitta den bästa lösningen. Våran erfarenhet är att det ofta dyker upp saker man inte tänkt på, vilket inte är konstigt, ett fönsterbyte gör man inte varje dag. Ett möte brukar börja med en kopp kaffe och vi sätter oss ner och pratar en stund. Dels generellt hur fönsterbytet kommer gå till och hur vi jobbar och dels diskuterar vi vilka fönster/dörrar som passar kunden och huset bäst. Därefter mäter vi upp det som ska bytas och räknar fram kostnaden för bytet. När allt är färdigt är vår ambition att kunden ska känna sig trygg och redo för sitt stundande fönsterbyte.

Allt börjar med en första kontakt. Det kan vara att kunden hör av sig till oss via webben, mail, telefon eller svarar på våra brevutskick. Det kan också vara våra fantastiska kollegor hemma i Dalarna som ringer och kontaktar våra kunder.

Vad skulle ni säga är det roligaste med att byta fönster?

Att i från ett första möte till ett färdigt byte få se den förändring och det lyft ett fönsterbyte gör för både huset och kunden. Att få uppfylla våra kunders drömmar är en otrolig känsla. Att få höra ”varför gjorde vi inte det här tidigare”.

Varför just Mockfjärds fönster?

Mockfjärds Fönster står för något vi båda tror på.
– Kvalité och trygghet.
Vi har tillsammans växt upp i en by i Dalarna och Dalarna har en lång byggtradition där kvalité alltid har varit den viktigaste faktorn.
– Vi har sett det, vi har växt upp i det, vi älskar det.

På så vis var Mockfjärds Fönster ett enkelt val för oss.

Vad är ert livsmotto?

Som en vis man från byn en gång sa:
Du ä Du, å Du dugä.
(Du är du, och du duger)

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Gustaf Saxvall
Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Öckerö
mockfjards_agent_ingenbild
Lars Rapp
Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Lerum, Mölndal, Öckerö
mockfjards_agent_ingenbild
Oscar Törngren
Ale, Göteborg, Lindome, Orust, Stenungsund, Torslanda, Tjörn