Välkommen till Mockfjärds återförsäljare i Lidköping!

Vart ska man egentligen börja när det kommer till fönsterbyten? Det är vanligt att många frågor uppstår. Genom att kontakta vår återförsäljare nedan får du ett kostnadsfritt hembesök där vi kan hjälpa dig få ett skräddarsytt fönsterbyte utifrån just dina önskemål.

Vi har bytt fönster i över 20 år och tillsammans med våra återförsäljare ser vi alltid till att hjälpa dig hela vägen från start till slut gällande frågor och självaste utförandet. Genom personlig rådgivning och flexibelt arbetssätt garanterar vi ett tryggt och enkelt fönsterbyte.

Bor du i Lidköping och funderar på att byta fönster? Välkommen att kontakta oss idag för att komma igång!

Hej Fönstermästare! Kan du berätta lite om dig själv?
Jag är en glad norrlänning som ser lösningar istället för problem, tvåbarnsfar och före detta landslagsman. Älskar sport, men framförallt nya fönster och dörrar.

Vart i Sverige jobbar du?
Jag utgår från Lidköping, men mitt område sträcker sig från Göta kanal ner till Alingsås med omnejd.

Hur kan en fönsterbeställning se ut?
Vi börjar med ett möte hos kunden. Där får jag bättre förståelse för vad som är viktigt för kunden, så jag kan presentera bästa lösningen eftersom alla behov och hus kan vara olika. När kunden lägger sin beställning åker jag och montageledaren för att göra en kontrollmätning. När denna är utförd så har vi ett korrekt beställningsunderlag och fönstren/dörrarna/garageporten kan börja tillverkas. När leveransen anländer så kommer montörerna och byter det som ska bytas och ser till att en komplett genomgång sker med kunden för att säkerställa att våra kunder är supernöjda. En typisk beställning brukar vara omkring tio fönster, en eller två altandörrar och en ytterdörr.

Vad skulle du säga är det roligaste med att byta fönster?
Att se förvandlingen hemma hos kunden. Gammalt byts till nytt och kunden är nöjd.

Vad är ditt livsmotto?
“Those who do not risk, don’t drink champagne.“

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Max Dahlbom
Götene, Lidköping, Skara, Gullspång, Töreboda, Mariestad, Alingsås, Herrljunga, Nossebro, Vårgårda