Vi på Mockfjärds Fönster erbjuder en helhetslösning för dina fönster, med allt från måttagning till färdig installation. Våra utbildade Fönstermästare kommer personligen hem till dig som bor i Lerum med omnejd för att planera ditt fönsterbyte och hjälpa dig med rådgivning kring utseende och modeller.

Du får en offert på hela lösningen utan några förpliktelser, du kan bestämma när du vill att vi börjar så tar vi ansvar för hela fönster eller dörrbytet från planering och produktion till leverans.
Kontakta en av våra lokala säljare och boka ett kostnadsfritt hembesök idag.

 

Hej Fönstermästare! Kan du berätta lite om dig?

I distrikt Kungälv och Lerum möter du mig, Christer, som tycker om att möta kunder och deras önskemål kring fönsterbyten. Jag är positiv och flexibel för att möta de behov som finns hemma hos kunderna. Jag älskar nöjda kunder. Förutom det så lever jag som de flesta i vardagen. Värdesätter min familjen högt, och när jag inte arbetar så ligger fokus på hälsa och välmående, på lite olika sätt. Hur får ni passa på att fråga när vi ses framöver.

Vart i Sverige jobbar du?

Jag möter våra kunder på bästkusten, Sveriges framsida från Kungälv upp till Tjörn och Stenungssund med omnejd. Men också några mil in från kusten till Lerum och Mölnlycke/Landvetter, på vägen drar jag igenom Partille också, vilket är alla´s Göteborgares favorit ort. I och omkring dessa orter möter vi dagligen glada kunder, både inne i tätorterna och på glesbygden. Det är verkligen en geografisk mångfald i mitt område, som har en härlig och varierande miljö. 🙂

Hur kan en fönsterbeställning se ut?

En fönsterbeställning kan se ganska enkel och solkar ut, men när man träffar kunder brukar det som regel alltid dyka upp flera frågor som behöver hanteras – sådant som man faktiskt inte har tänkt på. Vilket jag förstår, det är ju inte varje dag som man byter fönster. Det är där jag kommer in med min kunskap som stöd i processen, att göra det enkelt och tryggt för kunden att byta fönster och dörrar. Med mitt stöd brukar vi tillsammans kunna reda ut de olika delarna i ett fönsterbyte på ett möte. Men det hela börjar med att söka en kontakt med oss, antingen via webben, telefon, mail eller att svara på våra erbjudanden som vi skickar ut med jämna mellanrum.

Vad skulle ni säga är det roligaste med att byta fönster?

Att möta alla kunder och se hur nöjda de blir efter ett fönsterbyte med Mockfjärds, där de önskar att det gjort det tidigare, bara för att kunna få njuta av det lite längre.

Vad är ditt livsmotto?

Hakuna Matata är kanske inget motto men det rimmar ju på lotto (Ur filmen lejonkungen, mellan Simba, Pumbaa och Timon). Jag skulle dock istället säga mer en filosofi att varje nytt möte leder till nya erfarenheter. Det i sin tur utvecklar inte bara oss som individer utan förhoppningsvis också dem vi möter.

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Christer Björkman
Ale, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Steningsund, Tjörn