Dags för fönsterbyte? Bor du omkring Kungälv och vill byta fönster?
Våra återförsäljare för dig i Kungälv ser till att ditt fönsterbyte sker tryggt och bekvämt!

Mockfjärds är bland de ledande företagen i branschen av fönsterbyten. Med över 20 års historia inom branschen kan vi, tillsammans med våra återförsäljare garantera att ditt fönsterbyte blir ett enkelt projekt. Genom kontakterna nedan kan du boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi kan erbjuda dig personlig rådgivning.

Vi strävar efter att förenkla processen av fönsterbyte så mycket som möjligt för dig. Hör gärna av dig till någon av våra återförsäljare nedan för att boka in ditt hembesök. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ett tryggt och enkelt fönsterbyte!

Hej Fönstermästare! Kan du berätta lite om er?

I distrikt Kungälv och Lerum möter du oss, Christer och Pernilla, som tycker om att möta kunder och deras önskemål kring fönsterbyten. Vi är positiva och flexibla för att möta de behov som finns hemma hos kunderna.  Vi älskar nöjda kunder. Förutom det så lever vi som de flesta i vardagen. Vi båda värdesätter våra familjer högt, och när vi inte arbetar så fokuserar vi på vår hälsa och välmående, på lite olika sätt. Hur får ni passa på att fråga när vi ses framöver.

Vart i Sverige jobbar ni?

Vi möter våra kunder på bästkusten, Sveriges framsida från Kungälv upp till Tjörn och Stenungssund med omnejd. Men också några mil in från kusten till Lerum och Mölnlycke/Landvetter, på vägen drar vi igenom Partille också, vilket är alla Göteborgares favorit ort. I och omkring dessa orter möter vi dagligen glada kunder, både inne i tätorterna och på glesbygden. Vi har verkligen en geografisk mångfald i vårt område, som har en härlig och varierande miljö.  🙂

Hur kan en fönsterbeställning se ut?

En fönsterbeställning kan se ganska enkel och solkar ut, men när vi träffar kunder brukar det som regel alltid dyka upp flera frågor som behöver hanteras – sådant som man faktiskt inte har tänkt på. Vilket vi förstår, det är ju inte varje dag som man byter fönster. Det är där vi kommer in med vår kunskap som stöd i processen, att göra det enkelt och tryggt för kunden att byta fönster och dörrar. Med vårt stöd brukar vi tillsammans kunna reda ut de olika delarna i ett fönsterbyte på ett möte. Men det hela börjar med att söka en kontakt med oss, antingen via webben, telefon, mail eller att svara på våra erbjudanden som vi skickar ut med jämna mellanrum.

Vad skulle ni säga är det roligaste med att byta fönster?

Att möta alla kunder och se hur nöjda de blir efter ett fönsterbyte med Mockfjärds, där de önskar att det gjort det tidigare, bara för att kunna få njuta av det lite längre.

Vad är ditt/ert livsmotto?

Hakuna Matata är kanske inget motto men det rimmar ju på lotto (Ur filmen lejonkungen, mellan Simba, Pumbaa och Timon). Vi skulle dock istället säga mer en filosofi att varje nytt möte leder till nya erfarenheter. Det i sin tur utvecklar inte bara  oss som individer utan förhoppningsvis också dem vi möter.