Behöver du byta fönster i Göteborgsområdet? Då kan vi på Mockfjärds hjälpa dig.

Vi brinner för fönster och för att göra våra kunder nöjda.
När du beställer fönster från Mockfjärds tar vi över allt ansvar som har med fönster och dörrar att göra. Det enda du behöver göra är att gemensamt med oss bestämma vilken lösning du vill ha, visst låter det enkelt?
Vi gör alla steg från planering, måttagning, produktion och montering.

Vi på Mockfjärds lämnar 3 års garanti för att du ska känna dig så trygg som möjligt med dina nya fönster. Gör som tusentals andra kunder och kontakta våra fönsterexperter i Göteborg idag.

Hej Fönstermästare! Kan ni berätta lite om er?

I Distrikt Göteborg, Torslanda och Lindome med omnejd träffar du oss, Gustaf och Lars. Vi är två barndomsvänner som vuxit upp i Dalarna och har sen några år tillbaka hamnade vi i Göteborg.

Vårt stora mål är att uppfylla våra kunders drömmar och idéer kring sitt fönsterbyte. Vi är positiva, noggranna och flexibla för att kunna möta våra kunders behov. Det roligaste som finns är nöjda kunder tycker vi!

Vi är båda uppvuxna i skog och natur och gillar fiske och friluftsliv.
Folkmusiken från Dalarna ligger oss varmt om hjärtat, det gör även ett visst hockeylag, men det ligger vi lite lågt med här nere. Ni får fråga oss när vi ses.

Vart i Sverige jobbar ni?

Vi möter våra kunder från öarna i väst (Hönö, Öckerö, Hälsö) via Frölunda, Mölndal till Kållered och Lindome för att sedan knyta ihop säcken via Örgryte, Lunden, Angered och Hisings Backa.
Vi har turen att få vara i en väldigt varierande miljö; det kan vara radhuset i Utby till gården i Säve. Villan i Hovås till kolonilotten i Askim. Alla med olika drömmar, idéer och behov.

Hur kan en fönsterbeställning se ut?

I vissa fall har kunden en klar bild av hur sitt fönsterbyte ska se ut. I andra fall hjälps vi åt för att hitta den bästa lösningen för huset och kunden. Vi ser att det väldigt ofta dyker upp saker man inte tänkt eller funderat kring, vilket är helt naturligt. Ett fönsterbyte gör man inte så ofta.

Ett möte börjar vanligtvis med att vi sätter oss ner, tar en kopp kaffe och pratar en stund. Vi pratar dels generellt om hur det går till när vi jobbar, och dels diskuterar vi den bästa lösningen för huset och kunden. När vi tillsammans har kommit fram till vad som passar bäst går vi sedan runt och mäter upp fönstren som ska bytas och räknar fram kostnaden för fönster/dörrbytet. När allt är färdigt så är vår ambition att kunden ska känna sig redo och trygg för sitt stundande fönsterbyte.

Allt börjar med en första kontakt. Det kan vara att kunden hör av sig till oss via telefon, mejl, webben eller svarar på våra brevutskick. Det kan också vara våra kära kollegor i Dalarna som hör av sig till våra kunder.

Ibland är vi även ute i samband med montaget och kollar av med grannskapet. Ofta är husen byggda vid samma tid och då brukar fönstren behöva bytas ungefär samtidigt. Så bli inte rädda om det knackar på ett par killar som låter som Gunde Svan och frågar om det behövs hjälp med fönster/dörrbyte.

Vad skulle ni säga är det roligaste med att byta fönster?

Det roligaste med att byta fönster är att se förändringen och det lyft ett fönsterbyte gör, båda för kunden och för huset. Fönster är husets ögon och att få uppfylla våra kunders mål och drömmar är en fantastisk känsla.

Varför just Mockfjärds fönster?

Vi har tillsammans vuxit upp i en by i Dalarna och i Dalarna finns en lång byggtradition där kvalité och att ”bygga rejält” alltid har varit den viktigaste faktorn. På så vis var Mockfjärds Fönster ett enkelt val för oss.

Vad är ert livsmotto?

”Du ä du å du dugä” (Du är du och du duger) 🙂

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Lars Rapp
Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Lerum, Mölndal, Öckerö
mockfjards_agent_ingenbild
Gustaf Saxvall
Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Öckerö
mockfjards_agent_ingenbild
Oscar Törngren
Ale, Göteborg, Lindome, Orust, Stenungsund, Torslanda, Tjörn