Välkommen till oss i Sundsvall och Härnösand!

Hos oss på Mockfjärds får du planering och rådgivning inför ditt fönsterbyte. Vi hjälper dig med val av modell och fönstertyp som passar just ditt hem och din stil. Alla fönster tillverkas därefter enligt dina önskemål och fönstren installeras sedan i fastigheten. När fönsterbytet är klart går du tillsammans med montören igenom fönsterbytet för att säkerställa att resultatet har blivit som du förväntat. Välj din lokala säljare och boka ett kostnadsfritt hembesök för att planera byte av fönster i ditt hus eller fastighet.

Hej Fönstermästare! Vem är du?

Darijo Andic, 32 år bosatt i Sundsvall.

När jag inte hjälper till att planera erat fönsterbyte hittar ni mig i padelhallen eller på gymmet. Jag älskar svåra och komplicerade projekt som kräver det där lilla extra från mig.

I vilket distrikt jobbar du?

Västernorrland (Sundsvall, Härnösand, Kramfors mm)

Vad hjälper ni till med?

Fönster- och dörrbyte.

Vad är det viktigaste i ditt arbete?

Varje fönsterbyte är individuellt och det viktigaste för mig är att förstå era önskemål för att kunna planera och presentera ett fönsterbyte som ni i slutändan känner er nöjd med.

Vad är ditt/ert livsmotto?

”Gör saker du aldrig har gjort om du vill utvecklas”

Vad är det bästa med att jobba i Sundsvall med omnejd?

Det finns en hel del villor runt Sundsvall, Härnösand och Kramfors som är i behov av kärlek, det är häftigt och se vilket lyft husen utseendemässigt får när våra fönster är på plats.

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Darijo Andic
Härnösand, Kramfors, Nordanstig, Sundsvall, Timrå, Ånge