Vi hjälper dig med fönsterbytet i södra Västerbotten!

Med hjälp av våra Fönstermästare kan du via ett kostnadsfritt hembesök få tips och råd inför ditt fönsterbyte. Vi hjälper dig med både planering och rådgivning kring val av olika tillbehör och en genomgång av olika fönstermodeller som finns. Vi har verktygen för att dina nya fönster ska harmonisera med den stil som ditt hus har. Välkommen till oss i Umeå med omnejd och boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Mockfjärds, vi är din fönsterleverantör.

Hej Fönstermästare! Hur kom du in i fönsterbranschen?

Det var en god vän som tipsade Mockfjärds om att kontakta mig då man behövde en ny återförsäljare i Umeå år 2008. Då var jag nydisputerad doktor i ämnet molekylär mikrobiologi…

Varför just Mockfjärds fönster?

Jag visste att Mockfjärds var ledande aktör av fönsterbyten i landet och det kändes spännande och inspirerande att jobba med en stark och duktig entreprenör.

Hur kan en beställning av fönster se ut?

Det finns ingen färdig konceptslösning för ett fönsterbyte. Valmöjligheterna är oändliga. Vi hjälper dig med planering inför ditt fönsterbyte och min grundtanke är att hjälpa kunden att hitta den lösning som passar dom utifrån deras framtida önskemål och behov, samt de ekonomiska förutsättningarna för den bästa lösningen.

Berätta en anekdot om Mockfjärds fönsterbyte

Jag har många kunder som är stolta Mockfjärdsfönster-ägare. Jag har till exempel en kund som har önskemål om att vi ska tillförse dom med en skylt där det framgår att dom är ägare av Mockfjärds fönster. Sedan blir jag alltid lika glad när jag träffar gamla kunder på stan som bär en Mockfjärdskeps med stolthet!

Vad är ditt livsmotto?

Byt aldrig arbete när du längtar till jobbet på söndag.

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Leslie Bailey
Bjurholm, Dorotea, Lycksele, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln, Vännäs, Åsele
mockfjards_agent_ingenbild
Jonas Sallinen
Bjurholm, Dorotea, Lycksele, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln, Vännäs, Åsele