Funderar du på att byta fönster och bor i Skellefteå med omnejd?

Välkommen till oss! Vi på Mockfjärds Fönster erbjuder en helhetslösning för dina fönster, med allt från måttagning till färdig installation. Våra Fönstermästare kommer personligen hem till dig för att planera ditt fönsterbyte och hjälpa dig med rådgivning kring utseende och modeller. Kontakta en av våra lokala säljare och boka ett kostnadsfritt hembesök idag.

Hej Fönstermästare! Hur kom du in i fönsterbranschen?

Jag jobbade som fönstersäljare 1995- 2003 hos ett finskt fönsterföretag som just hade etablerat sig i norra Sverige. Vi jobbade med uppsökande verksamhet mot privata villaägare och sålde måttanpassade fönster med installation.

Varför just Mockfjärds fönster?

År 2003 började jag som säljare åt Mockfjärds fönster i Skellefteå, och kände redan då att det var rätt beslut jag tog. Mockfjärds Fönster var ju redan då stora på marknaden och har svensktillverkade fönster, dörrar med installation, och en bra trygghet mot kund med trygga garantier.

Hur kan en beställning av fönster se ut?

En beställning kan se ut lite olika, beroende vad kunden vill ha. Den kan innehålla fasta eller öppningsbara fönster, fönsterdörrar, ytterdörrar, trä- eller aluminiumbeklädda fönster och fönsterdörrar, och allt med olika färgval. Dessutom finns alla olika tillval såsom myggkassetter, plisségardiner, persienner, spaltventiler och integrerade fönsterbänkar. Möjligheterna är oändliga.

Vad är ditt livsmotto?

Mitt livsmotto är, när jag varje dag jag åker till jobbet så känner jag mig glad, lycklig, nöjd med att jag jobbar hos Mockfjärds för att vi har bra produkter, bra montörer och nöjda kunder. Känslan när man får feedback från kunder som är nöjda och belåtna efter fönsterbytet är härlig! Själv skall jag fortsätta sälja Mockfjärds fönsterbyten tills den dag jag kommer att sluta med min arbetskarriär.

Fönsterbyte nära dig

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Arne Grönlund
Lycksele, Malå, Norsjö, Skellefteå, Sorsele, Storuman