Välkommen till oss i Uppsala!

Istället för att åka till byggvaruhus och försöka lista ut vilka fönster som passar hemma i ditt hus, tycker vi att du ska ta hjälp av oss på Mockfjärds! Vi erbjuder helhetslösningar för ditt fönsterbyte och vi arbetar alltid med kostnadsfria hembesök. Våra Fönstermästare kommer personligen hem till dig för att planera hela ditt fönsterbyte, från planering till färdig installation. Kontakta oss och boka ditt kostnadsfria hembesök redan idag.

Hej Fönstermästare! Vem är du?

Jag heter Andreas Söderqvist och är en lycklig tvåbarnsfar som brinner för sitt jobb, har en bred kunskap inom branschen och har varit på Mockfjärds sedan 2009. Magnus Nyberg hos oss har jobbat som snickare hela sitt liv, men har nyligen bytt roll och är idag säljare med extremt mycket kunnande inom bygg. Magnus har varit på Mockfjärds sedan 2008. Som montörer på distriktet har vi Fredrik och Niklas Carlberg, två bröder från Heby som jobbat inom bygg större delen av sina liv. Tillsammans är vi en stark spelare lokalt i Uppland.

I vilket distrikt jobbar ni?

Uppsala syd, vilket innebär Uppsala tätort, Knivsta kommun, Håbo kommun och Enköpings kommun. Så välkommen till oss i västra Uppsala.

Vad hjälper ni till med?

Främst kompletta fönster- och dörrbyten, men numera byter vi även garageportar. Vi kommer personligen ut och hjälper kunden med helhetslösningar helt enkelt.

Vad är det viktigaste i ert arbete?

Att vi med vår kunskap och engagemang kan hjälpa kunden att hitta rätt lösning för just deras projekt, litet som stort.

Vad är ditt livsmotto?

Se aldrig bakåt, känn aldrig inåt, var alltid uppåt. Man får inte vara slö, för då bli man dö. Pass på. (från Yrrol)

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Andreas Söderqvist
Enköping, Håbo, Knivsta, Sigtuna, Uppsala