Välkommen till oss i Nacka med omnejd!

Börjar det bli dags att byta fönster i din villa eller fastighet? Vi på Mockfjärds har Fönstermästare som hjälper dig med hela processen från val av fönster till montering. Vi kommer personligen hem till dig för att planera ditt fönsterbyte. Kontakta en lokal säljare på din ort och boka in oss på ett kostnadsfritt hembesök redan idag. Välkommen!

Nedan Fönstermästare finns också i Älvsjö med omnejd.

 

Hur länge har ni jobbat med Mockfjärds?

Vi är ett gäng som tillsammans har jobbat på Mockfjärds i över 40 år. Vi har stor och lång erfarenhet inom både sälj- och byggbranschen.

Vi som jobbar på distrikt Nacka är Marcus, ansvarig för södra Stockholm och är utbildad snickare. Har jobbat på Mockfjärds i hela 23 år. Oskar är säljare bland annat i Saltsjö-Boo, Värmdö och på Ingarö. Och så har vi Liam som är säljare i Nacka, Saltsjöbaden och på Tyresö.

Hur stort är ert distrikt?

Vi verkar i följande kommuner: Tyresö, Nacka och Värmdö.

 När är det dags att byta fönster?

Man byter inte bara fönster när de är dåliga utan även om man till exempel vill få bättre energi, få det bättre ljudisolerat, av estetiska skäl eller för att höja säkerheten.

 Varför ska man välja en Fönstermästare från Mockfjärds?

När du har ett behov att byta fönster och vill att en fönstermästare tar hand om allt från planering till montering ska du kontakta oss.

Vi rekommenderar att du bokar tid för konsultation i vårt showroom innan besöket för att få en bättre inblick i både fönster, tillbehör och skräddarsydda lösningar för dig. Vi monterar året om och att byta fönster för en hel villa tar ungefär 4 dagar.

Vad är ert livsmotto? 

Kunden ska alltid vara nöjd!

Till sist, vad är det bästa med att jobba i Nacka med omnejd?

Vi har jobbat i Södra Stockholm väldigt länge har därför många goda referenser och stor erfarenhet i området, det är roligt.

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Marcus Eriksson
Haninge, Nacka, Stockholm, Tyresö, Värmdö
mockfjards_agent_ingenbild
Oskar Lundin
Värmdö, Ingarö, Saltsjö-boo, Nacka, Tyresö