På plats i Bromma i norra Stockholm

När du vill byta fönster kan det vara svårt att veta vart man ska börja någonstans. Det kan vara ett ganska stort projekt. Vi på Mockfjärds erbjuder dig ett kostnadsfritt hembesök där vi hjälper dig med rådgivning och anpassar vår tjänst gentemot dina önskemål. Välkommen att boka tid med en av våra Fönstermästare på din ort.

Hej Fönstermästare! Vem är du?

Jag heter Daniel och är en kille som hela tiden vill mer. Jag brinner för att lösa problem och att ta fram de bästa lösningarna för våra kunders behov.

I vilket distrikt jobbar du?

Jag jobbar i distriktet som heter Bromma och som sträcker sig igenom hela Västerort, men även kommunerna Ekerö, Lidingö, Järfälla och Danderyd.

Vad hjälper ni till med?

När vi träffar kunderna för första gången, undersöker vi hur behovet av ett fönsterbyte ser ut. Vi pratar om fördelarna med att byta fönster, men även fördelarna med att välja just Mockfjärds som leverantör.

Vad är det viktigaste i ert arbete?

Det viktigaste i vårt arbete är att kunden upplever att deras förväntningar är tillgodosedda och att de är nöjda. Men även att vi får jobba med hållbara produkter i hållbara arbetsförhållanden.

Vad är ert livsmotto?

Ge aldrig upp

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Daniel Lambertsson
Bromma, Spånga, Solna, Sundbyberg, Ekerö, Hässelby, Kista, Stockholm, Lidingö