Välkommen till oss i nordvästra Skåne!

Vi vet att det inte finns några standardlösningar när du ska byta fönster. Ett projekt som det är en stor investering och för att få ett bra slutresultat krävs planering och eftertanke. Det är där vi kommer in och hjälper dig! Genom att skräddarsy den fönsterlösning som bäst passar dina önskemål. Boka in ett kostnadsfritt hembesök med oss redan idag och få hjälp med att planera ditt byte av fönster! Välkommen till oss på Mockfjärds!

Hej Fönstermästare!  Vilka är ni?

I distriktet Helsingborg jobbar Daniel, Niklas och Lasse. Vi hjälps åt oavsett var våra kunder bor men det är framför allt Niklas och Lasse våra kunder träffar. Niklas har jobbat på Mockfjärds i 10 år, Lasse i 7år och Daniel i 20 år. Vi har bred erfarenhet av just fönsterbyte och tillsammans med våra duktiga montörer hjälper vi dagligen våra kunder med deras fönsterbyte.
Faktum är att vi på distriktet, säljare och montörer, tillsammans har över 100 år sammanlagd erfarenhet av att sälja och montera Mockfjärds fönster. Vi trivs på jobbet och med våra kunder.

I vilket distrikt jobbar ni?

Vi jobbar i Helsingborg.

Vad hjälper ni till med?

Niklas och Lasse arbetar som säljare och Daniel är ansvarig för distriktet. Tillsammans hjälper vi kunderna att hitta en optimal lösning för dem och deras bostad.

Vad är det viktigaste i ert arbete?

Vår erfarenhet blir såklart en viktig faktor, vi ser kanske på saker på ett annat sätt och kan ge råd för att få till bästa möjliga lösning. Det är även viktigt att vi är noggranna och grundliga i vårt arbete. På sista raden ska allt bli rätt och våra kunder ska bli nöjda. Vi sätter även stor vikt vid tillgänglighet, att våra kunder känner att vi finns där under hela resan.

Vad är ert motto?

Att alltid ha nöjda kunder!

Vad är bäst med att jobba i Helsingborg?

Vi återkommer till den erfarenhet vi har i distriktet Helsingborg. Vi kan alla orter, gator och hustyper. Vi är trygga i det vi gör och då blir det tryggt för våra kunder.

Fönsterbyte nära dig

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Niklas Lundvall
Bjuv, Svalöv, Örkelljunga, Landskrona, Höganäs, Båstad
mockfjards_agent_ingenbild
Lars Nilsson
Helsingborg, Klippan, Åstorp, Perstorp, Ängelholm
mockfjards_agent_ingenbild
Daniel Hansson
Eslöv, Hörby, Höör, Kävlinge, Lomma