Välkommen till oss i Norrköping med omnejd!

Planerar du att byta fönster? Då har du hittat rätt! Vi förenklar ditt fönsterbyte genom att utföra all måttagning till färdig montering och installation. Slipp problemet med att åka runt på olika byggvaruhus, det ska vara enkelt och smidigt för dig att byta fönster. Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök med oss redan idag!

Hej Fönstermästare! Kan ni berätta lite om er?

Pedram är bosatt i Norrköping tillsammans med fru och två barn. Är utbildad byggnadsingenjör. En sportnörd ut i fingerspetsarna där fotbollen ligger varmast om hjärtat. På fritiden tränar han gärna så ofta jag kan. Pedram har jobbat som Fönstermästare på Mockfjärds sedan 2010.

Jonas är också boende i Norrköping och är agent för Östra Östergötland sedan 2020, är också en sportnörd med fotboll & basket som största intressen. På fritiden tillbringas det mycket tid i skärgården.

Var i Sverige jobbar ni?

Vi jobbar i östra delen av Östergötland. Några av orterna är Norrköping, Söderköping, Finspång, Åtvidaberg och Valdemarsvik.

Hur kan en fönsterbeställning se ut?

Ett samarbete med Mockfjärds Fönster inleds med ett möte hos kunden. Vi får tillfälle att presentera oss, lyssna till kundens behov och önskemål, berätta om fördelarna med ett fönster- och/eller dörrbyte och naturligtvis genomföra måttagning. Därefter presenterar vi ett förslag utifrån kundens önskemål. Ofta sker presentationen i vår utställningsbutik. På så vis får kunden möjlighet att klämma och känna på våra produkter och tillbehör. Kunden tycker förhoppningsvis att förslaget är tilltalande och vill inleda ett samarbete med oss.

Nästa steg är kontrollmätning av montören tillsammans med Fönstermästaren, för att säkerställa rätt mått på varje enskild enhet. Observera att vi måttanpassar alla våra enheter för bästa resultat! Enheterna tillverkas därefter i vår fabrik och levereras till kund. Nu är det äntligen dags för installation. Efter installationen genomförs en slutkontroll tillsammans med montören och kunden.

Vad skulle ni säga är det roligaste med att byta fönster?

Att följa upp en färdig installation och höra tillfredsställelsen hos kunden. Vi, framförallt våra montörer, får väldigt ofta beröm av våra kunder. Duktiga, effektiva, noggranna är några ord som ofta återkommer. Det är självklart fantastiskt att höra allt detta!

Något annat som är väldigt roligt är när kunden säger att jag hade rätt som sa att vi skulle välja den färgen, den storleken, den typen av fönster eller vad det nu må vara. Ett kvitto på att jag har förvaltat kundens förtroende framgångsrikt.

Vad är ert livsmotto?

Bemöt andra som du själv vill bli bemött!

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Jonas Dahlén
Norrköping, Linköping, Ydre, Ödeshög
mockfjards_agent_ingenbild
Pedram Ahourdan
Finspång, Kinda, Norrköping, Söderköping, Valdemarsvik, Vingåker, Åtvidaberg