Välkommen till oss i Örebro med omnejd!

Mockfjärds erbjuder helhetslösningar för fönsterbyten. Vårt koncept är att ta fram specialtillverkade fönster, fönsterdörrar samt ytterdörrar enligt dina önskemål och därmed skapa den bästa fönsterlösningen för ditt hus eller fastighet. Är det dags att byta dina fönster? Förenkla ditt fönsterbyte med oss på Mockfjärds. Kontakta din lokala säljare och boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Hej Fönstermästare! Kan du berätta lite om dig själv?

Hans heter jag och är uppväxt utanför Helsingborg, men bor idag utanför Örebro med fru och mina tre barn. Jag är utbildad möbelsnickare, men snickrar numera bara som hobby. Jag har jobbat för Mockfjärds i snart 20 år.

Vart i Sverige jobbar ni?

Vi är ett team på fem projektledare och sex installatörer som jobbar i hela Örebro län samt södra Värmland.

Hur kan en fönsterbeställning se ut?

Ett fönsterbyte för mig är att hitta den bästa lösningen för just den kunden jag är hos, ibland vet inte kunden om hur mycket möjligheter det faktiskt finns när man ska byta fönster. Vi erbjuder helhetslösningar för ett tryggt och enkelt fönsterbyte.

Vad skulle du säga är det roligaste med att byta fönster?

Det absolut roligaste med ett fönsterbyte är när man överträffar kundens förväntningar, ibland ”övertalar” vi kunden till att våga sticka ut hakan lite och göra lite större förändringar och då blir ofta kunderna extra nöjda då dom aldrig hade tagit det steget själva.

Vad är ditt livsmotto?

Bemöt andra som du själv vill bli bemött.

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Fredrik Gåfvels
Eskilstuna, Fagersta, Heby, Lindesberg, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Västerås, Lekeberg, Nora, Örebro, Hallsberg, Kumla, Laxå