Välkommen till oss i Örebro!

Mockfjärds erbjuder helhetslösningar för fönsterbyten. Vårt koncept är att ta fram specialtillverkade fönster, fönsterdörrar samt ytterdörrar enligt dina önskemål och därmed skapa den bästa fönsterlösningen för ditt hus eller fastighet. Är det dags att byta dina fönster? Förenkla ditt fönsterbyte med oss på Mockfjärds. Kontakta din lokala säljare och boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Kan du berätta om dej själv?

Anton heter jag och är Fönstermästare i Örebro, jag började arbeta på Mockfjärds som fönstermästare i början av 2023 och stormtrivs så här långt.

Vart i Sverige jobbar du?

Jag jobbar i Örebro.

Berätta, hur kan en fönsterbeställning se ut?

En fönsterbeställning hos oss skulle kunna se ut som sådan:

Jag eller en kollega kommer hem till er på ett kostnadsfritt hembesök, där vi lyssnar in era behov och önskemål och bistår med rådgivning om det behövs, vi kikar därefter tillsammans på olika alternativ och hittar lösningar som passar er och erat hus allra bäst.

När vi är överrens och ni har bestämt vilka fönster och/eller dörrar som just ni vill ha, så kommer vi hem till er ännu en gång tillsammans med våra duktiga lokala montörer för att säkerställa att beställningen blir rätt och gör en kontrollmätning innan vi skickar beställningen vidare till fabriken för tillverkning.

När alla fönster är tillverkade och leverade hem till er så sker fönsterbytet på ett smidigt sätt med hjälp av Mockfjärds egna lokala fönstermontörer.

Vad skulle du säga är det roligaste med att byta fönster?

Såklart att jag får åka runt och träffa massa trevliga människor, men också att få se de stora skillnader som blir efter ett fönsterbyte, dels utseendemässigt men också effekten som tillkommer i form av ett förbättrat inomhusklimat och ljusinsläpp.

Vad är ditt livsmotto?

Livet är en resa, njut av resan.

Till sist, vad gillar du mest med att jobba i Örebro?

Det jag gillar mest med att jobba i Örebro är att jag känner mig hemma i området, geografiskt ligger vi bra till med närhet till det mesta. Sen finns det mycket hus i området som är i behov av nya fönster, och givetvis många trevliga människor.

 

Fönsterbyte nära dig

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Anton Westerlund
Askersund, Finspång, Hallsberg, Laxå, Lekeberg, Karlsborg, Kumla, Motala, Nora, Örebro