Välkommen till oss i Västervik!

Vi vet att det inte finns några standardlösningar när du ska byta fönster. Ett projekt som det är en stor investering och för att få ett bra slutresultat krävs planering och eftertanke.

Det är där vi på Mockfjärds kommer in och hjälper dig! Genom att skräddarsy den fönsterlösning som passar huset och plånboken bäst. Vi har över 20 års erfarenhet med tusentals nöjda kunder. Därför kan du med trygghet låta oss hjälpa dig med alla ärenden som har med fönster, dörrar eller tillbehör att göra.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök med en av våra fönsterexperter redan idag.

Välkommen till oss på Mockfjärds!

Hej Fönstermästare! Hur länge har du jobbat med Mockfjärds fönster?

Jag heter Magnus Candlow och började som säljare på Mockfjärds 2005. Sedan 2015 driver jag distriktet Västervik som agent och Fönstermästare. I Västervik jobbar också Jens Karlsson och Erik Björk som Fönstermästare. Jens började på Mockfjärds 2016 och Erik 2021. Det finns också två rutinerade och utbildade montageteam i Västervik.

Hur stort är ditt distrikt?

Jag jobbar i Västervik.

När är det dags att byta fönster?

Fönster från 1980-talet och äldre utgör största delen av våra fönsterbyten idag, då ett fönsterbyte ger många fördelar till dessa husägare. Dagens fönster är väldigt energieffektiva och kräver nästan inget underhåll. Som husägare så sparar man därmed energi och bidrar till en bättre miljö genom att byta ut gamla dåligt isolerade fönster. Nya fönster ger också ett bättre inomhusklimat och ett ökat värde på huset.

Varför ska man välja en Fönstermästare från Mockfjärds?

Vid ett fönsterbyte är det mycket att tänka på och saker man lätt kan missa eller göra fel. Mockfjärds Fönstermästare är utbildade och har god erfarenhet av fönsterbyte och olika hustyper. Fönstermästaren hjälper till att ta fram en helhetslösning för just ditt hus och är er kontakt genom hela fönsterbytarprocessen.

Vad är ditt livsmotto?

Vi håller vad vi lovar och strävar alltid efter att alla våra kunder ska rekommendera oss vidare till släkt och vänner.

Fönsterbyte nära dig

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Magnus Candlow
Hultsfred, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik
mockfjards_agent_ingenbild
Jens Karlsson
Borgholm, Emmaboda, Högsby, Kalmar, Lessebo, Mönsterås, Mörbylånga, Nybro , Torsås