Behöver du byta fönster eller dörrar och bor i Nässjö? Då hjälper vi på Mockfjärds till!

Vi tar tillsammans med dig fram anpassade lösningar för dig där vi väljer fönster och tillbehör som passar ditt hus perfekt. Efter det tar vi hand om måttagning, tillverkning, leverans och installering. Bytet börjar med att vi bjuder på ett hembesök där vi diskuterar projektet närmre. Välkommen att höra av dig till oss.

Hej Fönstermästare! Kan du berätta om dig själv?

Jag bor i en villa i Stensjön tillsammans med min fru och min yngsta son. Mina andra två söner bor i min närhet och har berikat mitt liv med tre barnbarn.
Jag är väldigt social och trivs med att ha hela min familj omkring mig. Jag har lätt till skratt och umgås gärna med mina vänner.

Vart i Sverige jobbar du?

Det småländska Höglandet – i Nässjö.

Hur kan en fönsterbeställning se ut?

Efter att ha bokat ett möte med kunden så går vi igenom huset och kollar på den bästa lösningen för kunden. Sedan presenterar jag ett affärsavtal på plats. Efter att kunden har accepterat mitt förslag så kontaktar jag min montör som gör en extra kontroll eftersom allt tillverkas just för respektive projekt. Därefter blir det tillverkning av det som är beställt och slutligen sker montaget.

Vad skulle du säga är det roligaste med att byta fönster?

Att få hjälpa kunden och se deras reaktion på den stora förändringen som oftast sker.

Vad är ditt livsmotto?

Ha en bra tillvaro med både jobb o familj. Kul med nya utmaningar.

Vad är bäst med att jobba i Nässjö?

När man är uppväxt i detta område så har man lärt känna väldigt många med tiden. Det som då gör det extra roligt att jobba häromkring är att man både kan uppleva gamla minnen samtidigt som man fortfarande träffar nya människor i den miljön man är bekant med.

Fönstermästare nära dig

mockfjards_agent_ingenbild
Mikael Hellström
Aneby, Eksjö, Jönköping, Nässjö, Sävsjö, Tranås, Vetlanda, Värnamo, Alvesta , Falkenberg, Gislaved, Gnosjö, Ljungby, Markaryd, Uppvidinge, Vaggeryd, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Älmhult