Lyckas som säljare på Mockfjärds

Möt Jerker Persson, säljare på Mockfjärds Fönster. Jerker berättar om hur en vanlig dag på Mockfjärds kan se ut, och vilka egenskaper som krävs för att lyckas. ”Man måste kunna vara sig själv, och lätt kunna ta sig an kunder och prata med folk”.


Jerker Persson

Lyckas som säljare

Som säljare är du vår representant på ett specifikt distrikt, med uppgiften att attrahera nya kunder och bearbeta inkommande förfrågningar. Vi ställer höga krav på våra säljare, men erbjuder samtidigt trygghet genom vårt starka varumärke och full support från vår organisation.

Mockfjärds Fönster

Mockfjärds arbetar med helhetslösningar där vi tar ansvar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark.

Vi erbjuder

Vi ställer höga krav på våra medarbetare men erbjuder samtidigt en flexibel arbetsplats med stora möjligheter att påverka sin vardag.

Jerker måttar en fönsterdörr

Sälj- & produktutbildning

I samband med att du börjar hos oss får du en gedigen produkt- och säljutbildning. Via Mockfjärds Akademin ger vi dig möjligheten att utvecklas fortlöpande.

Produktpresentation på iPad

Möjlighet att påverka din lön

Då vi både jobbar med uppsökande verksamhet och inkommande förfrågninar så kan du som är målmedveten påverka stora delar av din lön.

Jerker kör bil

Balans mellan jobb och fritid

Du styr själv över din kalender och planerar in aktiviteter som passar för dig och kunden.

Lediga jobb

Kom och jobba på Sveriges ledande fönsterbytare.

Hitta jobb

Följ @teamMockfjards på Instagram

Följ @teamMockfjärds på Instagram

Mockfjärds i siffror

400 medarbetare
Sveriges ledande fönsterbytare
60k fönsterbyten per år
+500 miljoner i omsättning