Karriär

Lyckas som montagepartner på Mockfjärds

Möt Lars-Åke Johnsson, montagepartner på Mockfjärds Fönster. Lars-Åke berättar om hur en vanlig dag på Mockfjärds kan se ut, och vilka egenskaper som krävs för att lyckas. ”Det unika med att vara montagepartner med Mockfjärds är att man har ett nära samarbete med återförsäljare och säljare på sitt område”.

Lyckas som montagepartner

mockfjards_montor_lars_ake

Som montagepartner driver du ditt eget företag och representerar Mockfjärds på din lokala marknad. Vi ställer höga krav på våra partners, men erbjuder samtidigt trygghet genom vårt starka varumärke och ger full support från vår organisation.

Vi erbjuder

Mockfjärds varumärke är starkt och kommer med många bra värden. Kunderna förväntar sig inte bara en bra produkt utan även ett smidigt montage.

mockfjards_montor_02

Bli tilldelad jobb, slipp införsäljningen och offertskrivandet

När du som montör blir tilldelad ett jobb är affären redan klar. Du slipper införsäljningen och behöver inte räkna på jobbet. Dessutom är alla produkter på plats när ni ska sätta igång. Du och ditt team kan fokusera på det ni är bäst på: Att utföra riktigt bra montage.

mockfjards_montor_montageportalen

Montageportalen

Montageportalen är ett digitalt verktyg som våra montagepartners använder dagligen. I den finns all information som du kan tänkas behöva för att göra fönsterbytet.

mockfjards_montor_03

Väx med oss

”Väl utförda uppdrag leder till fler uppdrag, det är min erfarenhet. Jag har under mina år med Mockfjärds vuxit från 2 anställda till 7. Med partnerskapet i ryggen känns det tryggare som företagare att våga utveckla mitt företag.” – Lars-Åke Johnsson

Bli vår montagepartner

Bli vår representant på din lokala marknad. Kom och jobba med Sveriges ledande fönsterbytare!

Följ @vi.pa.mockfards på Instagram

mockfjards_instagram_01

Mockfjärds i siffror

400

medarbetare

#1

Sveriges ledande fönsterbytare

60k

fönsterbyten per år

+500

miljoner i omsättning