Karriär

Lyckas som återförsäljare på Mockfjärds

Möt Anders Korsgren, återförsäljare på Mockfjärds Fönster. Anders började som säljare och tog sedan över agenturen på Borlängedistriktet. ”Friheten är viktig för mig, man bestämmer mycket själv över vilka tider och dagar man jobbar. Man får bra kvalitetstid och får vara ledig när man själv vill vara ledig”.

Lyckas som återförsäljare

mockfjards_agent_anders_01

Som återförsäljare driver du ditt eget bolag och representerar Mockfjärds på din lokala marknad. Vi ställer höga krav på våra återförsäljare, men erbjuder samtidigt trygghet genom vårt starka varumärke och full support från vår organisation.

Lyckas som återförsäljare

Vi ställer höga krav på våra återförsäljare men erbjuder samtidigt stora möjligheter till att växa.

mockfjards_agent_03

Ditt lokala team

Du samarbetar med ditt lokala team och står inte ensam. Mockfjärds har en tight sammanhållning och träffas ofta på mässor, kickoffer etc. Vi kallar det för Mockfjärdsandan.

mockfjards_agent_02

Med rätt verktyg lyckas du

Vår stabila organisation ger dig de rätta förutsättningarna för att nå framgång. Mockfjärds har ett gott rykte och syns på rätt ställen genom marknadsföring i flera olika kanaler.

mockfjards_agent_01

Forma din framtid

Med Mockfjärds kan ditt företag växa. På sikt kan du öppna butik och rekrytera fler säljare. Det är du som sätter gränserna.

Bli vår återförsäljare

Bli vår representant på din lokala marknad. Kom och jobba med Sveriges ledande fönsterbytare!

Följ @vi.pa.mockfards på Instagram

mockfjards_instagram_01

Mockfjärds i siffror

400

medarbetare

#1

Sveriges ledande fönsterbytare

60k

fönsterbyten per år

+500

miljoner i omsättning