Lyckas som återförsäljare på Mockfjärds

Möt Anders Korsgren, återförsäljare på Mockfjärds Fönster. Anders började som säljare och tog sedan över agenturen på Borlängedistriktet. ”Friheten är viktig för mig, man bestämmer mycket själv över vilka tider och dagar man jobbar. Man får bra kvalitetstid och får vara ledig när man själv vill vara ledig”.


Anders Korsgren

Lyckas som återförsäljare

Som återförsäljare driver du ditt eget bolag och representerar Mockfjärds på din lokala marknad. Vi ställer höga krav på våra återförsäljare, men erbjuder samtidigt trygghet genom vårt starka varumärke och full support från vår organisation.

Mockfjärds Fönster

Mockfjärds arbetar med helhetslösningar där vi tar ansvar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark.

Lyckas som återförsäljare

Vi ställer höga krav på våra återförsäljare men erbjuder samtidigt stora möjligheter till att växa.

Lokalt Mockfjärs-team

Ditt lokala team

Du samarbetar med ditt lokala team och står inte ensam. Mockfjärds har en tight sammanhållning och träffas ofta på mässor, kickoffer etc. Vi kallar det för Mockfjärdsandan.

Jobbar med iPad

Med rätt verktyg lyckas du

Vår stabila organisation ger dig de rätta förutsättningarna för att nå framgång. Mockfjärds har ett gott rykte och syns på rätt ställen genom marknadsföring i flera olika kanaler.

Välkommen till Sveriges ledande fönsterbytare!

Forma din framtid

Med Mockfjärds kan ditt företag växa. På sikt kan du öppna butik och rekrytera fler säljare. Det är du som sätter gränserna.

Bli vår återförsäljare

Bli vår representant på din lokala marknad. Kom och jobba med Sveriges ledande fönsterbytare!

Hitta jobb

Följ @teamMockfjards på Instagram

Följ @teamMockfjärds på Instagram

Mockfjärds i siffror

400 medarbetare
Sveriges ledande fönsterbytare
60k fönsterbyten per år
+500 miljoner i omsättning