Välkommen på jobbaudition i Umeå den 10 december, kl. 17.00

Välkommen på jobbaudition i Umeå den 10 december, kl. 17.00

För oss är det personliga mötet lika viktigt som ditt CV. Engagerade, trevliga och kompetenta medarbetare är grunden i vår verksamhet. Vi vill ge alla samma chans och garanterar alla som kommer en personlig arbetsintervju.

Kvalifikationer: Du behärskar svenska korrekt i såväl tal som skrift, har körkort och arbetslivserfarenhet. Ta med ditt CV till mötet

Anmäl ditt deltangde till Thorbjörn Carling thorbjorn.carling@mockfjards.se.

Vi ses den 10/12 kl. 17.00 på Scandic Umeå Syd!

Läs mer om jobbet

Tipsa en vän!

Lyckas som säljare på Mockfjärds

Som säljare är du vår representant på ett specifikt distrikt, med uppgiften att attrahera nya kunder och bearbeta inkommande förfrågningar. Vi ställer höga krav på våra säljare, men erbjuder samtidigt trygghet genom vårt starka varumärke och full support från vår organisation. Läs mer om att lyckas som säljare på Mockfjärds

Välkommen till Scandic Umeå Syd den 10 december kl 17.00

Hitta hit

Välkommen till Scandic Umeå Syd på Yrkesvägen 9, 904 20 Umeå den 10 december kl 17.00. Här hittar du vägbeskrivningen hit.

Mockfjärds Fönster

Mockfjärds arbetar med helhetslösningar där vi tar ansvar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark.

Följ @teamMockfjards på Instagram

Följ @teamMockfjärds på Instagram

Mockfjärds i siffror

400 medarbetare
Sveriges ledande fönsterbytare
60k fönsterbyten per år
+500 miljoner i omsättning