Fjällkalaset 2022

Radiostationen Mix Megapol arrangerar 2022 sitt tionde fjällkalas – denna gång med Mockfjärds Fönster som huvudpartner. Och du kan följa med! Boka ett hembesök för att vinna en komplett stughelg under Fjällkalaset. Under Fjällklaset kan du dessutom vinna ett helt, komplett fönsterbyte!

Tävla om en fullmatad långhelg i Sälen med oss!

Boka ett kostnadsfritt möte med din lokala Fönstermästare och har du chansen att vinna en fullmatad långhelg för fyra personer med Mix Megapols fjällkalas. Värdet är 20 000 kronor!

• Stuga
• Skidpass
• Måltider
• Äventyrsbad
• Artistuppträdanden
• Roliga tävlingar och aktiviteter i Mix Megapols Fjällskalsby och på fjället

Tävla såhär:
Boka ett kostnadsfritt möte med din lokala Fönstermästare för att planera ditt fönsterbyte här nedanför. Mötesförfrågan behöver skickas senast 3 februari för att du ska kunna vara med och tävla. Ange koden FJALLKALAS för att vara med och tävla.

Lycka till!

Tävlingsvillkor:

Vinnaren utses av en jury bestående av tre av Mockfjärds utsedda och oberoende jurymedlemmar senast fredag 4/2-22. Vinnarens möte med Mockfjärds genom en Fönstermästare ska därefter ha genomförts senast den 31/3-22. Om inte vinnaren bokat in och varit tillgänglig för sitt möte detta datum, får vinnaren bekosta vinsten själv . Ett kundmöte med en Fönstermästare är alltid kostnadsfritt och kunden binder aldrig upp sig till något genom att boka och genomföra ett möte. Vid mötet får kunden ett prisförslag på komplett fönsterbyte att sedan kan ta ställning till. Ställs mötet in till följd av omständighet som inte är hänförligt kunden, utan Fönstermästaren, medför detta alltid att kunden ändå anses ha uppfyllt sina åtaganden. När du bokar ett hembesök och deltar i tävlingen godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med person- och integritetspolicyn, den godkänner du när du bokar hembesöket.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren får inte överlåta sin vinst till annan. Minst en person från det vinnande hushållet måste även alltid medverka under hela vistelsen, för att Mockfjärds ska bekosta resan. Om ingen från hushållet kan delta under vistelsen ska detta meddelas Mockfjärds snarast möjligt, varvid en ny vinnare utses av Mockfjärds jury. Tävlingspriset avser endast helgen 10-13 februari 2022 och avser upp till 4 personer. Resa till och från Lindvallen bekostas av vinnaren. Anställda och verksamma inom Dovistakoncernen får ej delta i tävlingen.

Mot bakgrund av rådande Covid-19 pandemi, nödgas Mockfjärds förbehålla sig en oinskränkt rätt att ställa in och annullera tävlingsvinsten för vinnaren, samt vinst om fönsterbyte, om evenemanget ”Mix Megapol Fjällkalaset” uppskjuts, ställs in eller förändras på ett sätt som påverkar Mockfjärds möjligheter att tillhandahålla vinnaren priset. Vinnare har då inte rätt att rikta krav eller anspråk mot Mockfjärds till följd av det uteblivna priset.

Detaljer om priset:
• Stuga (10-13 februari) i Lindvallen, Sälen, inkl. sänglinne och slutstädning
• Skipass (10-13 februari)
• Hyra av skidor/pjäxor/stavar/hjälm (10-13 februari)
• Måltider på plats (ej frukost lördag & söndag)
• Inträde vid ett tillfälle till Experiums äventyrsbad (10-13 februari)
• Artistuppträdande på Experium (11-12 februari)
• Roliga tävlingar & aktiviteter i Mix Megapols Fjällkalasby, samt inte minst på fjället (11-12 februari)

Information från Mix Megapol gällande covid-19:
”OBS! Med anledning av de restriktioner och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten som är gällande från 23 december, uppmanas alla gäster att hålla avstånd. I samband med afterski och andra aktiviteter kommer vaccinationsbevis efterfrågas av alla. Denna åtgärd har regeringen beslutat om, den gäller vid offentliga tillställningar och allmänna sammankomster som äger rum inomhus och samlar fler än 100 personer. För att få mer information om vaccinationsbevis besök e-hälsomyndighetens hemsida.

Om smittspridningen ökar ytterligare och/eller nya restriktioner införs, kan aktiviteterna på Fjällkalaset komma att flyttas, ändras eller ställas in. Eftersom varje familj har eget boende, i en egen stuga, kan man närvara på Fjällkalaset utan att vistas tillsammans med andra än sina närmaste.”

Häng med på Fjällkalaset 2022

Mix Megapols Fjällkalas är både en underhållande radiotävling och ett stort evenemang på plats i Lindvallen, Sälen. Fjällkalaset 2022 är det tionde – vilket firas med extra många vinnare och överraskningar!

Läs mer om Fjällkalaset på MixMegapol.

 

Vinn ett fönsterbyte

Vinn ett fönsterbyte under Fjällkalaset

Mockfjärds Fönster ger inte dig bara chansen att vinna en resa till Fjällkalaset i Sälen. Alla som är på plats under Fjällkalaset kan dessutom vara med och tävla om ett komplett fönsterbyte i sitt hem. En möjlighet som du inte får missa!

Mer information om tävlingen på plats

mockfjards_karriar_sok_jobb

Så går ett fönsterbyte till med Mockfjärds

Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt och finns över hela landet. Om du är intresserad av ett fönsterbyte kan du boka in ett kostnadsfritt hembesök av din lokala Fönstermästare.

Läs mer här

Ett fönsterbyte ger många fördelar

Har du dåliga fönster har du mycket att vinna på att byta till nya fönster med moderna funktioner och lång hållbarhet – du får bättre inomhusklimat för hela familjen, lägre kostnader för uppvärmning och nedkylning, samt ökat värde på ditt hus. Och så blir det så klart väldigt snyggt.

battre_funktioner_mockfjards

Bättre funktioner

Nya fönster ger dig flera nya och bättre funktioner som kan underlätta din vardag. Integrerat vädringsbeslag, infälld spaltventil och ökad säkerhet är bara några exempel. Vill du stå inomhus och putsa fönster löser vi det också.

behagligt_inomhusklimat_mockfjards

Behagligare inomhusklimat

Det finns många fördelar med att byta fönster. Förutom att nya fönster spar energi som ger dig lägre energikostnader, kan du dessutom förbättra ditt inomhusklimat. Spaltventiler på dina nya fönster mäter behovet av tilluft genom kontroll av luftfuktigheten i rummet och ger dig ett konstant och behagligt inomhusklimat. Nya fönster med bättre isolering ger dig även en tystare inomhusmiljö.

okat_varde_pa_huset_mockfjards

Ökat värde på huset

Nya fönster är en bra investering som höjer värdet på ditt hus. Som engångskostnad kan det vara en stor investering men på lång sikt finns det mycket pengar att spara. Fönster är något både mäklare och spekulanter inspekterar noga vid till exempel försäljning och värdering.

lyfter_husets_karraktar_mockfjards

Lyfter husets karaktär

Fönster utgör en stor del av husets utseende och karaktär. Nya fönster kan därför förstärka både husets stil och arkitektur. Våra fönsterserier täcker in alla tänkbara stilar och kan dessutom skräddarsys med hjälp av tillval, spröjs och färg.