GUIDE: Så hittar du rätt solskydd till dina fönster

Vår produktspecialist Maria Eriksson har stenkoll på våra olika solskyddsalternativ.

Med oss på Mockfjärds blir ett fönsterbyte en enkel historia. Med snygga tillbehör och rätt solskydd får du det perfekta fönstret. Men vilket solskydd passar egentligen bäst för just dig? Här guidar vår produktspecialist Maria dig genom alternativen och tipsar om olika lösningar.

Fönster gör en hel del för att förbättra trivseln i våra hem. Dessutom kan nya fönster minska både ljudinsläpp och göra underhållet betydligt enklare.

Nya fönster kan även förbättra ljusinsläpp, något som är extra aktuellt då vintern så sakta är på väg att ge med sig, och solen har börjat göra efterlängtad entré i vårat avlånga land.

Maria Eriksson, produktspecialist
Maria Eriksson, produktspecialist på Mockfjärds.

När det kommer till solskydd kan vi erbjuda dig som kund många olika lösningar beroende på dina önskemål och behov. Vår produktspecialist Maria Eriksson har stenkoll på våra olika solskyddsalternativ, och har tagit fram en guide med de olika valmöjligheter som finns till hands.

Persienner och rullgardiner
Vi har ett stort utbud av persienner och rullgardiner.

Persienner

- Fortfarande det populäraste alternativet. Våra persienner finns i en rad olika färger som gör att man har stora valmöjligheter. Det är ett väldigt praktiskt, men också ett estetiskt snyggt sätt att stänga ljuset ute.

Rullgardin

- Våra SoftRaise-rullgardiner är en uppgradering på den klassiska rullgardinen. Ett litet ryck i underlisten är allt som behövs för att den ska åka upp i en mjuk rörelse, så glöm jobbiga snören som trasslar in sig.

Markiser
Vi har ett stort utbud av markiser i flera olika utföranden.

Markiser

- Ett väldigt effektiv och populärt solskydd som ramar in fönstret på ett snygg sätt. Går att välja mellan manuella och radiomotorstyrda som fungerar automatiskt. Våra markiser har även spinnfärgad markisväv som ger en väldigt bra färgbeständighet på markisen.

Mer inspiration

Följ @mockfjards på Instagram för mer inspiration.

Lamellgardin
Lamellgardiner är ett snyggt och effektivt solskydd.

Lamellgardin

- Passar toppen i stora helglasade partier, större fönster och fönsterdörrar. Lamellgardiner är ett modernt alternativ som börjar bli allt mer populärt.

Plisségardin
Plisségardiner ger ett effektivt sol- och insynsskydd.

Plisségardin

- Ett solskydd som jag personligen tror kommer bli allt mer populärt. Plisségardinen är en snygg inredningsdetalj med en tilltalande design som finns som frihängade eller med förspända sidolinor.

Oavsett vilket solskydd du väljer behöver du inte vara orolig för själva monteringen, det den fixar våra erfarna Fönstermästare.

Just nu: 20% på alla fönster, dörrar, tillbehör och allt material!

Är det dags för nya fönster? Vänta inte - kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!

Faktaruta – Så går bytet till:

  • En säljare kommer hem till dig för ett förutsättningslöst möte. Säljaren gör mätningar och estimerar ett pris.
  • En montör kommer för att ta mer exakta mätningar och måttanpassade produkter beställs.
  • Ett byte av 10-12 fönster tar 2-3 dagar.
  • När allt är på plats har man en slutgenomgång tillsammans med montören.

Läs mer om hur vi byter fönster.

Lycka till med fönsterbytet!


Du kanske också gillar